Alle eendjes zwemmen in het water (CD met boek)

Zing mee met VOF De Kunst!
Vijftien bekende en minder bekende dierenliedjes voor peuters en kleuters,
Van “Poesje Mauw” tot “IJsbeertjes.”
Met tekeningen van Jan Jutte.

Recensie
Alle eendjes zwemmen in het water is misschien wel één van de bekendste dierenliedjes voor peuters en kleuters. Het is dan ook niet vreemd dat het boek juist deze titel heeft meegekregen. Het boek bestaat uit de tekst van dit liedje en nog veertien andere dierenliedjes. Sommigen zul jij met de kinderen meteen mee kunnen zingen, anderen zijn waarschijnlijk helemaal nieuw voor jullie beide. Naast het liedje over de eendjes, komen er nummers voorbij over nog veel meer dieren. Zo wordt er gezongen over de papegaai, ezel, beren en de hond. Maar ook over minder voor de hand liggende beesten zoals de oester en een spinnetje.

Alle teksten zijn gedrukt op bonte prenten die duidelijk aangeven over welk dier het liedje gaat. De tekeningen zijn gemaakt door Jan Jutte. Wanneer je dus de tekst nog niet kent, kun je toch meteen meezingen als ouder en kun je ook de teksten voorlezen aan je zoon of dochter. De prenten nodigen kinderen ook uit om door het boek te bladeren. Alle eendjes zwemmen in het water is dus een feestje om te bekijken en om te beluisteren!

De liedjes op de CD zijn zoals je mag en kunt verwachten van VOF De Kunst. Gezellige muziek die heerlijk in het gehoor ligt. Goed te verstaan, duidelijk met veel plezier gezongen en een vrolijk deuntje waar je humeur niet minder van wordt als je het de hele dag hoort! Muziek voor jong en oud. Wedden dat je al snel met je kind alle liedjes vrolijk mee loopt te zingen!

Alle Eendjes Zwemmen In Het Water – VOF de Kunst & Jan Jutte
Liedjesboek met CD, hardcover, 48 pagina’s, Van Goor
Klik hier om te bestellen via Bol.com >>

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …