Lipton tea: blueberry muffin & strawberry cupcake

Lipton tea heeft twee nieuwe smaken thee op de markt, misschien heb je de reclame onlangs wel op tv gezien. Blueberry muffin is de ene, green tea strawberry muffin de andere. Tegenwoordig worden er heel veel smaken thee bedacht, koekjes en cupcake waren vrij nieuw voor mij.  Eerlijk gezegd had ik ze zelf ook niet zo snel gekocht, maar uitproberen van nieuwe smaken is altijd leuk.

Onze dochters van 6 jaar en 10 jaar waren erg geïnteresseerd in de nieuwe smaken. Het begon al bij de geur die van de pakjes afkomt, erg zoet en inderdaad, het ruikt behoorlijk naar bosbes en aardbei. De dames vinden deze nieuwe theeën lekker, al heeft de oudste een voorkeur voor de blueberry muffin en de jongste voor de strawberry cupcake. Persoonlijk stuit ik me bij de oudste aan. Dat heeft er vooral mee te maken dat de strawberry cupcake smaak is toegevoegd aan groene thee, waar ik niet zo’n liefhebber van ben.

Van de beide thee smaken vind ik dat ze niet extreem naar de betreffende vruchten smaken. Logisch natuurlijk omdat het een smaak is gemengd met muffin, dan wel cupcake. Ze ruiken er echter des te meer naar. Over het algemeen vind ik de theeën vrij zoet, suiker of zoetjes toevoegen is volgens mij echt niet nodig. De muffin en cupcake smaak proef ik niet direct, de toegevoegde waarde daarvan zie ik niet zo.

Ik heb de nieuwe smaken ook aan een aantal vriendinnen voorgelegd. Oftewel we hebben met z’n allen gezellig thee gedronken. Zij reageren eigenlijk allemaal hetzelfde: ruikt lekker, smaakt wat zoet maar op zich prima thee. En onze dochters zijn erg enthousiast en drinken zich gestaag door de theezakjes heen. Dus, ga het ook eens proberen zou ik zo zeggen! De nieuwe theesmaken zijn bij de meeste supermarkten verkrijgbaar.

 

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Wat is het verschil tussen groene en zwarte thee? En hoeveel cafeïne mag ik binnenkrijgen, ook bij zwangerschap?

De theeplant, ook wel Camellia Sinensis genoemd, is verantwoordelijk voor zowel zwarte als groene thee. …