Eerste suikervrije vitamine D op waterbasis

Voor alle kinderen tot 4 jaar geldt het advies om dagelijk 10 microgram Vitamine D te geven. Natuurlijk is het dan prettig om daarmee geen suikers te geven, zeker wanneer het om het geven van vitaminedruppels aan baby’s gaat!

Davitamon is er als eerste in geslaagd om een suikervrije versie te maken van de vitamine D druppels op waterbasis. De smaak is vrijwel hetzelfde als bij de eerdere versie, een beetje anijsachtig. Wanneer je deze smaak te sterk vindt, is er natuurlijk ook nog steeds de vitamine D op oliebasis.

Vitamine D aquosum van Davitamon, suikervrij en op waterbasis, is te verkrijgen vij alle drogisterijketens.

Lees ook:

Waarom hebben jonge kinderen vitamine D nodig?

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het belang van magnesium en vitamine D voor de kleintjes

De inname van voldoende vitamines en mineralen, is zeer belangrijk voor zowel de fysieke-, als …