SES Spray Chalk – Spuitkrijt

chalk-spray-spuitkrijt-ses-trotse-moedersMet deze Spray Chalk en bijgevoegde stencils kun je een paard en een hond maken of een eigen creatie maken op het trottoir. De spuitkrijt is afwasbaar met water en bezem. Ook in de winter kun je creatief aan de slag met onze spuitkrijt. Maak een sneeuwpop met gekleurde details of kleur je sneeuwballen!

Recensie
Prima dat je hiermee ook in de sneeuw kunt spelen, maar gelukkig is het zomer en lekker warm. spray-chalk-spuitkrijt-ses-copyright-trotse-moeders-1Mijn dochter van 8,5 jaar houdt van ‘stoepkrijten’ en zag het helemaal zitten om de gele SES Spray Chalk uit te proberen.

spray-chalk-spuit-krijt-trotse-moeders-1Helemaal zelf ging ze aan de slag met de sjablonen en de spray. Ze heeft zich enorm goed vermaakt en zat helemaal onder de krijt.

spray-chalk-spuitkrijt-ses-copyright-trotse-moeders-2De stoep ook, maar niet bepaald met hondjes en paarden, zoals het voorbeeld aangaf. Ergens heeft ze iets niet helemaal goed gedaan, want het krijt kwam er niet uit ‘geneveld’ maar droop er min of meer uit.

Ik was er niet bij toen ze er mee speelde, ik vermoed dat ze moest schudden of zo en dat ze dat vergeten is. Helaas was alles al op toen ik kwam kijken. Maar, zoals gezegd, mijn dochter heeft zich heerlijk vermaakt en onze stoep ziet er vrolijk uit!

spray-chalk-spuitkrijt-ses-copyright-trotse-moeders-3 spray-chalk-spuitkrijt-ses-copyright-trotse-moeders-4

Zowel dochter als haar kleding waren met een warm badje direct schoon. De stoep mag nog even versierd blijven. Dochterlief is al aan het sparen voor een nieuwe set, ze heeft haar zinnen op ‘roze’ gezet!

Bekijk op bol.comSES spuitkrijt – spray chalk GEEL kun je hier bestellen >>>>

Bekijk op bol.comSES spuitkrijt – spray chalk BLAUW kun je hier bestellen >>>>

Bekijk op bol.comSES spuitkrijt – spray chalk ROOD kun je hier bestellen >>>>

Bekijk op bol.comSES spuitkrijt – spray chalk ROZE kun je hier bestellen >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

SES – Ik leer knippen [recensie]

Ik kon mijn geluk niet op toen ik zag dat ik met mijn zoontje het …