De badkamer van BABY born®

Op de website van BABY born staat te lezen dat al meer dan 22 miljoen BABY born® poppen zijn verkocht sinds de introductie in 1991. De poppen zijn interactief waardoor rollenspel nog aantrekkelijker gemaakt wordt. En er zijn accessoires in allerlei thema´s te koop. Zo kun je een hele wereld rondom je BABY born pop maken.

Een paar van de nieuwste ontwikkelingen zijn de BABY born regendouche en het BABY born toilet. Beide items zijn uitgevoerd in de bekende mooie kleuren en uiteraard van de goede kwaliteit die we van Zaph Creations kennen.

Baby born regendouche
Onder de douche gaan, is net als tanden poetsen: het gaat allemaal ten koste van waardevolle speeltijd. Maar hygiëne is belangrijk en als je een douche hebt zoals deze, is het zelfs superleuk! BABY born® en haar zus passen perfect onder de verstelbare douchekop.

Er stromen heel veel waterdruppels uit deze regendouche als je op de Bruno de beer-knop drukt. BABY born® heeft het idee dat ze in de regen danst. Dankzij de clip blijven BABY born® en BABY born® Sister rechtop onder deze fijne douche staan. Daarna even snel afdrogen met de handdoek, aankleden en weer verder spelen.

Mijn dochter vond het altijd prachtig om haar BABY born in bad te doen. Eigenlijk alles wat ze zelf meemaakte, maakte haar pop ook mee: eten, drinken, kleertjes aan, naar bed etc. Met deze BABY born douche kun je de pret weer uitbreiden.

Water is te regelen door één druk op de knop en de verstelbare douchekop is erg praktisch. Er zit zelfs een handdoek bij. Met het deurtje dicht, wordt de omgeving niet nat. Wel handig om een handdoek op de grond te leggen natuurlijk….

Eerder recenseerden we al de BABY born wastafel:

https://trotsemoeders.nl/2016/04/interactieve-baby-born-wastafel-recensie/

De badkamer is pas echt compleet met een BABY born toilet natuurlijk.
BABY born® heeft genoeg van al die luiers. Leren om op het potje te gaan, is superleuk met haar nieuwe wc. BABY born®s roze ’troon’ met de kleurrijke wc-bril met print trekt de aandacht.

Op de klep laat Bruno de beer de kleine prinses op haar troon zien hoe het werkt. Terwijl BABY born® op de wc zit, klinkt er een melodietje. Als ze klaar is, wordt er zelfs geapplaudisseerd. Als je een aantal keren op de wc-bril drukt, hoor je scheten en BABY born®s lach, of het geluid van een plasje, applaus en gelach. Als je op de spoelknop drukt, hoor je doorspoelgeluiden. Zo grappig!

Deze vind ik echt heel erg leuk! Een mini-mini-wc’tje waar een BABY born op past en waar je prima met je kind samen aandacht aan het naar-de-wc-gaan kun geven. Alle stappen in het zindelijk worden kun je op een positieve manier met de BABY born oefenen en wanneer je kind er aan toe is om zelf te gaan oefenen met op het toilet is het reuze gezellig om de lievelingspop of favoriete knuffel op de mini-wc ernaast te zetten.

Baby Born artikelen zijn te koop in speelgoedzaken en ook online natuurlijk. Klik hier om het assoriment te bekijken >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Een badkamer inrichten als je kinderen hebt, werkt toch iets anders. Van een wastafel met …

Share
Share