Nieuwe App van Nijntje

Nijntje komt met een nieuwe App. De eerste App van Nijntje ‘de tuin van Nijntje’ was al een groot succes, dus hebben ze besloten er nog een te produceren. Inmiddels is ‘de tuin van Nijntje’ al de meest succesvolle App van Sanoma Media, dus een echt aanrader.

De tweede App van Nijntje: ‘Nijntje vliegt’ belooft ook weer een groot succes te worden. De peuters en kleuters kunnen heerlijk luisteren en kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen met de avonturen en spelletjes. Ook is er, net als bij Nijntjes vorige App, de mogelijkheid om het verhaal op te nemen met je eigen stem, en E-kaarten te versturen naar vrienden of familie.

Naast de spellen en het interactieve verhaal leren de kinderen ook spelenderwijs woordjes en tellen. De vriendelijke stem van het spel legt uit, moedigt aan en beloond. Zo krijgen de kinderen ook zelfvertrouwen.

De App ‘Nijntje vliegt’ is nu voor een introductieprijs van €2,99 te verkrijgen in de App Store. Deze actie loopt tot en met 6 augustus 2012. Daarna zal de App verkrijgbaar zijn voor €3,99.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

nijntje-boek in Nederlands met Gebaren

Toen ik het persbericht over de uitgave van een nijntje-boek in gebarentaal las, dacht ik …