Oh, kom er eens kijken….. bij Hasbro ’thuis’

Van Play-Doh tot Monopoly en van Star Wars tot My Little Pony… Hasbro weet wat kinderen (en grote mensen) leuk vinden en weet ieder jaar weer te verrassen met creatieve en innovatieve nieuwe items.

Ook dit jaar waren we uitgenodigd om al het nieuws te bekijken. Mijn tweeling mocht een heuse speurtocht doen, waarmee ze stempels en leuke cadeautjes verdienden en uiteindelijk ook een enorm cadeau mee naar huis kregen: PieFace Cannon (een nieuwe variant van Slagroomsnoet).

Dat kwam goed uit, want de uitvoering die wij hadden, was na vele jaren intensief gebruik niet meer helemaal in tact. De nieuwe, met ‘slagroomkanon’ is dan ook meteen uitgeprobeerd toen we thuis waren. Helaas voor de kinderen met scheerschuim, want we hadden geen slagroom in huis, maar dat deed niets af aan de pret en de spanning. Foto’s binnenkort op Instagram!

 

De kinderen hebben bij Hasbro echt non-stop gespeeld. En zo kreeg ik een goed beeld van het nieuwe speelgoed, wat echt gaat van interactieve knuffels voor kleintjes tot spelletjes voor volwassenen. Op onderstaande foto’s (met excuses voor de slechte kwaliteit), krijg je alvast een indruk. Binnenkort volgen uitgebreidere besprekingen van diverse nieuwe items, zodat je sinterklaas straks kunt helpen door goede adviezen te geven over welk speelgoed het meest geschikt is voor jouw gezin!

My Little Pony en Play-Doh

Diverse leuke nieuwe poppen, bijvoorbeeld om te helpen bij het zindelijk worden van je eigen kindje, of met hele mooie mimiek in het gezichtje.

Star Wars en ‘spinnen’ die reageren op geluid (en die harder gaan lopen bij meer geluid!)

Spelletjes, spelletjes, spelletjes!

Verzamel-en-speel: van Lost Kitties tot Mighty Mugs

 

Nieuwe Nerfs, onder andere een hele nieuwe die gekoppeld aan een smartphone veel extra mogelijkheden geeft.

FurReal interactieve knuffels

En nog veel, veel meer! Houd onze websites goed in de gaten voor besprekingen van speelgoed van Hasbro!

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Overzicht van al het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2020

Evenals eerdere jaren vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan de Speelgoed van …