Appie van Albert Heijn

Deze app is ideaal voor de drukbezette vrouw. Je zoekt eenvoudig in een enorme database een lekker recept. Er worden iedere week 7 suggesties gedaan. Daarnaast is er een receptenvinder waar je kunt selecteren op menugang, keuken, bereidingstijd en ingrediënten. Heb je even geen inspiratie? Kijk dan welke gerechten er nu in de Allerhande staan (nee niet in de Allerhande zelf, maar gewoon via deze app!) of kijk welke recepten populair zijn. Heb je een lekker recept gevonden, dan zet je met één druk op de knop alle ingrediënten op je boodschappenlijst. Weg met dat papieren lijstje dat je ook nog eens kunt vergeten.. Je kunt overigens ook je favoriete recepten opslaan zodat je later nog eens terug kunt kijken als je even inspiratie nodig hebt.

AppieIdeaal is de knop ‘winkels’. Je kunt daar op postcode of adres zoeken wat de dichtstbijzijnde winkel is, wat de openingstijden zijn, of deze op zondag open is en wellicht ook na 20.00 uur.

Omdat je natuurlijk niet teveel wil betalen kijk je ook nog even bij de bonus aanbiedingen van die week. Iets gevonden wat je wil kopen? Met één druk op de knop staat het op je boodschappenlijst!
Je kunt zelfs zien wat er nieuw is bij Albert Heijn.

Als je een lijstje hebt gemaakt en je klikt op ‘sorteer’, dan rangschik je de boodschappen op basis van de looproute door de winkel. Heel handig, want je hoeft niet steeds weer terug te lopen als je iets vergeten bent. Kortom, een nuttige app met veel mogelijkheden!

About josje

j.feller@vrouwenpassie.nl'

Check Also

Tips voor online boodschappen doen

De laatste jaren heeft boodschappen doen via internet een vlucht genomen. Het laten bezorgen van …