Speciale Limited Edition MyMuesli voor de Adventperiode

advent-mymuesli-muesli-copyright-trotse-moeders-3 De vier zondagen voorafgaande aan Kerstmis wordt de Adventsperiode genoemd. MyMuesli heeft speciaal voor deze periode de Advents-Muesli ontwikkeld. Deze bestaat uit bio-muesli, zachte amandelen en kruidige specerijen als nootmuskaat, kruidnagel, kardemom en kaneel. De mix wordt extra lekker door de brosse appel-kaneel-crunchy’s en stukjes appel.

Uiteraard hebben we deze muesli voor jullie uitgeprobeerd en hij is weer heerlijk! Echt niet alleen geschikt voor de Adventsperiode, gewoon een heerlijke winterse mix, waarbij de kruiden niet overheersen, maar het geheel wel een heerlijke smaak geven. Wanneer je wilt, kun je zelf nog verse stukjes appel, eventueel met een beetje kaneel, toevoegen, maar er zitten ook al appelstukjes in, dus het hoeft niet!

advent-mymuesli-muesli-copyright-trotse-moeders-2

Deze, en andere smaken MyMuesli, kun je hier bestellen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Paard beschermen tegen de kou? Dit moet je erover weten

Je paard tegen de kou beschermen in de winter Wil je je paard beschermen tegen …

Share
Share