LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain uit op DVD

Ga mee met de LEGO® DC Super Hero Girls op een nieuw animatie-avontuur vol hoofdbrekende actie. Supergirl, Wonder Woman en Batgirl hebben geen herinneringen van een aantal dingen die helemaal mis zijn gegaan. Waar kunnen de meiden nog steun vinden als zelfs Bumblebee, Katana en andere Super Hero High-studenten kwade bedoelingen hebben?

Nieuw avontuur op DVD
Warner Bros. Home Entertainment brengt op 13 september LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain uit op DVD. In dit nieuwe avontuur worden Supergirl, Wonder Woman en Batgirl geconfronteerd met iets wat ze hebben gedaan op Super Hero High, waar zij helemaal niets van afweten. Wie kan hier achter zitten? En misschien nog wel belangrijker, waarom? De stoere meiden doen een onvoorstelbare ontdekking; kunnen ze de verleiding weerstaan?

Synopsis LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain:
Batgirl, Wonder Woman en Supergirl worden op het matje geroepen bij Super Hero High en aangesproken op hun daden. Zij kunnen zich hier helemaal niets van herinneren en ook het gedrag past helemaal niet bij de superheldinnen. Wanneer zij op zoek gaan naar degene die hier achter zit, komen ze in aanraking met gevaarlijke diamanten. Deze diamanten kunnen de controle over iemand zijn gedachten overnemen. Harley Quinn schiet de meiden te hulp, maar zijn ze niet te laat?

Kijkwijzer: 6 jaar
Speelduur: 69 minuten

Deze DVD bestel je hier >>>>

Hieronder de Engelstalige trailer:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vakantie met Buurman & Buurman

Juist in de vakantie is het gezellig om spelletjes te doen met je kind(eren). Of …