Jarige tweeling [persoonlijke blog]

Wie zich afvraagt waarom het gisteren stil was op de website van Trotse Moeders en op Social Media….. Mijn lieve tweeling was jarig!

Acht jaar geleden werd om 09.55 mijn prachtige dochter geboren en 2 minuten later mijn jongste zoon. Dubbel geluk, waar ik iedere dag nog dankbaar voor ben. Op verjaardagen is het niet alleen terugdenken aan dit prille begin, en alle emoties die daar bij horen, maar realiseer ik me ook nog extra hoe gelukkig ik me mag prijzen. Mijn zwangerschappen zijn allemaal na jarenlange behandelingen in het Universitair ziekenhuis in Gent (België) ontstaan en voor veel mensen is het geluk om uiteindelijk kinderen te mogen krijgen niet weggelegd.

Voor ons gezin is een verjaardag een feestdag. En voor mijn kinderen is het fijn wanneer ik op speciale dagen niet achter mijn computer zit. Normaal gesproken werk ik dan vooruit, zodat er gedurende de dag toch artikelen op de website verschijnen, maar omdat ik een aantal dagen behoorlijk ziek ben geweest en tussendoor ook nog de boodschappen moest doen, taarten moest bakken, cadeautjes in moest pakken en bijna 100 traktaties voor school wilde maken, kwam het er niet van. Dubbel feest betekent ook dubbele voorbereiding!

ballonnen-slinger

En feest was het! Uiteraard was mijn tweetal keurig om half 5 wakker. Tegen 6 uur lagen ze allebei terug in hun eigen bed te “slapen” waarna ze “wakker gezongen” werden. Toen was het cadeautjes uitpakken, ontbijt (wentelteefjes) op bed tijd en feestkleding aan. Met twee dienbladen vol eigengemaakte traktaties naar school om ook daar jarig te mogen zijn. Tussen de middag thuis, met oom en tante eigengebakken pannenkoeken eten (mijn dochters keuze wat ze op haar verjaardag wilde eten) en weer naar school. ’s Middags waren opa en oma er dus taart met kaarsjes, zingen en spelen.

’s Avonds pizza eten (keuze van jarige zoon) en nog meer spelen en toen helemaal tevreden naar bed. Binnenkort kunnen jullie op de website lezen wat er getrakteerd werd en ook het recept van de “pudding-taart” zal ik op de site zetten. Vandaag is weer ‘business as usual’. Allemaal een fijne dag gewenst!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share