Ongeveer 30% van tieners denkt voor gek te staan als hun Trotse Moeder kleding zou kiezen [video]

Uit een onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Dubbelfrisss, blijkt dat van de ondervraagde tieners ongeveer 30% voor gek denkt te staan wanneer ze hun kleding door hun Trotse Moeder laten uitkiezen. Tja…. Kijk maar even naar onderstaande video waarin duidelijk wordt hoe smaken verschillen gedurende de tijd:

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hele duidelijke uitleg over het Corona-Virus, wat het doet en wat wij kunnen doen [video]

In een tijd waarin alle media constant berichten geven over de uitbraak van het Corona …