Jacques naar de stad

Vandaag gaan Jacques en zijn beste vriendje meneer Wiebelstok naar de stad. Ze drinken een kopje thee, bekijken winkeltjes en bezoeken een museum. Daar zien ze dat een dief een kunstwerk wil stelen. Hoe lost Jacques dit op?

Recensie
Jacques gaat naar de stad
is een grappig en spannend verhaal. Jacques is een lieve hond, die bij meneer en mevrouw Glimschoen woont. Zijn beste vriend is meneer Wiebelsok. Elke ochtend als meneer en mevrouw Glimschoen de deur achter zich dichttrekken, gaan Jacques en meneer Wiebelsok op zoek naar avontuur. En dit avontuur is telkens weer anders.

Mijn zoon vindt dit boek erg leuk. Hij is gek op het hondje Jacques, vooral omdat hij een beetje ondeugend, eigenwijs en toch lief is. En daarbij komt dat mijn zoon de avonturen van Jacques wel erg spannend en leuk vind. Jacques vrolijke en ondeugende uiterlijk zorgt ervoor dat kinderen al gauw gek zijn op Jacques.

De illustraties in het boek zijn al net zo grappig als het hondje zelf. Kinderen zullen zich volop vermaken met het lezen van dit boek; het is spannend, grappig en leuk om te lezen! Jacques is dan ook erg leuk voor alle kinderen vanaf 7 jaar of ouder.

Jacques naar de stad – Alex T. Smith
Leesboek 8+, hardcover, 94 pagina’s, The House of Books
Bestel dit boek hier>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het woeste boek van wolf en hond

 Wolf is wild. Hond is tam. Wolf woont in het bos op de berg. Hond …