Er komt een tweede Misfit film! Kijk hier de trailer van Misfit 2

De film Misfit was een groot succes. Niet alleen voor fans van meisje Djamila, de film zat gewoon goed in elkaar en was echt leuk. En nu komt er een tweede film met vrijwel dezelfde cast (o.a. Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Bente Fokkens en Giovanni Latooy) en enkele nieuwe gezichten zoals Tinne Oltmans.

Verhaal
Nadat Julia (Djamila) is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Informatie en trailer Misfit 2
De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (MISFIT, Elvy’s Wereld). De film wordt geproduceerd door NewBe en Splendid Film verzorgt de distributie in de Benelux.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …

Share
Share