VTech Vrolijke Vriendjes: interactief speelgoed voor kleintjes

Screenshot 2015-03-07 at 10.15.56Emma,  Bas, Kris, Mila, Levi, Jasper, Fleur, Lucas en Kim. Allemaal kunnen ze een Vrolijk Vriendje worden van je kleintje. VTech heeft een hele nieuwe lijn interactief speelgoed ontwikkeld waarmee door spel allerlei vaardigheden ontwikkeld worden bij je kind. Maar los daarvan: het is gewoon leuk speelgoed!

Ieder poppetje heeft een eigen naam en een ander uiterlijk. En een eigen vervoermiddel. Zo is er step, hobbelpaard, karretje, vliegtuig, driewieler, cabrio of autobus, waar de poppetjes in passen. En wanneer je kind het poppetje op zijn of haar plek zet, gebeurt er iets: door activering van de Magic Point hoort je kind gezongen liedjes, melodietjes, grappige zinnetjes en telkens andere reacties. Daarna gaat het voertuigje rijden. Hieronder zie je een voorbeeld van “Jasper & Cabrio“:

Screenshot 2015-03-07 at 10.13.18

De volgorde is iedere keer hetzelfde: poppetje plaatsen, geluiden horen, beweging. Maar er zit wel variatie in de geluiden en deze speelgoedlijn is zelfs zo ontwikkeld dat verschillende poppetjes in hetzelfde voertuigje weer andere liedjes of zinnetjes laten horen. Leuk dus om er meerdere te combineren zodat er nog meer interactie is.

Screenshot 2015-03-07 at 10.17.40 Screenshot 2015-03-07 at 10.23.53

Bij ieder voertuig zit ook nog een passende accessoire. Zo zit er bij Kim & Cabrio een ’tankstation’ en bij Bas & Bus een stoplicht. VTech Vrolijke Vriendjes zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95.

Bekijk Kim & Cabrio hier >>>>

Bekijk Jasper & Cabrio hier >>>>

Bekijk Bas & Avonturenbus hier >>>>

Screenshot 2015-03-07 at 10.15.14

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Yellies: verschillende elektronische spinnen die reageren op geluid

Hoezo zijn spinnen eng? Deze Yellies, elektronische spinnetjes, zijn juist superschattig! En ze reageren op …

Share
Share