Yellies: verschillende elektronische spinnen die reageren op geluid

Bekijk op bol.com

Hoezo zijn spinnen eng? Deze Yellies, elektronische spinnetjes, zijn juist superschattig! En ze reageren op geluid waardoor je er mee kunt spelen (zelfs zonder ze aan te raken….)

Informatie
Yellies! zijn de meest schattige en pluizige huisdieren die op je stem reageren! Elk Yellie heeft zijn eigen unieke uiterlijk en persoonlijkheid en zit boordevol verrassingen! Je kunt ze activeren met je stem of door geluid te maken. Ze reageren op praten, roepen, klappen, zingen en zelfs op muziek. Hoe harder je roept, hoe sneller ze gaan! Vind jouw lievelings-Yellies!

Bespreking
Hoe prettig zou het zijn voor mensen die bang zijn voor spinnen wanneer een spin spontaan gaat rennen wanneer je begint te gillen. Deze Yellies doen dat, maar…. ze rennen in de richting waarheen ze kijken. Dus wanneer ze naar jou kijken zou ik toch maar op een stoel springen 😉

Nee hoor, de Yellies zijn geen diertjes waar je bang voor hoeft te zijn. Ze zien er schattig uit, als knuffeltjes. Door geluid te maken gaan ze bewegen. Dat hoeft niet door steeds harder te gaan gillen (denk aan je stem èn aan de buren) maar dat kan ook door te klappen of op de tafel te trommelen.

Wanneer je wilt dat ze een andere kant op gaan, moet je even stoppen met geluid maken. De Yellie draait dan en vervolgens kun je hem weer laten bewegen. Een mooie uitdaging is dus om je Yellie een bepaalde route te doen afleggen, maar dat is geluid-maken-voor-gevorderen!

Koop bij bol.comYellies passen echt in deze tijd. Ze zijn interactief en verzamelbaar. Momenteel zijn er 6 verschillende Yellies te zien <klik hier om deze te bekijken> en volgend jaar komen er weer nieuwe bij.

Hieronder zie je nog een filmpje waarin goed te zien is hoe ze ‘werken’:

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Wat te doen bij geluidsoverlast?

Geluidsoverlast buren kan enorm vervelend zijn. Één avond wat minder slaap door een feestje van …