Kabrita: geitenmelk als babyvoeding

Ben jij al bekend met geitenmelk als babyvoeding? Kabrita opvolgmelk is licht verteerbaar, voldoet helemaal aan de Europese richtlijnen en is daarmee een prima alternatief, helemaal als je baby niet goed reageert op koemelkvoeding!

Huilen en darmkrampen
Je hoort het steeds vaker: baby’s die slecht reageren op reguliere babyvoeding die gebaseerd is op koemelk. Dit kan zich uiten in diarree, slecht willen drinken of eten, huilen en darmkrampen. Voor kinderen die gevoelig zijn voor koemelk kan geitenmelk een prima alternatief zijn. Onderzoek toont aan dat klachten kunnen verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen bij het gebruik van geitenmelk.

Geitenmelk is van nature licht verteerbaar
Het consumeren van geitenmelk is voor veel ouders en kinderen in de wereld al eeuwenlang een heel normaal verschijnsel. Immers, geitenmelk is licht verteerbaar door de relatief hoge hoeveelheden korte en middellange vetzuurketens, kleinere vetbolletjes, en een specifieke eiwitsamenstelling waarmee een zachtere massa in de maag wordt gevormd. Dat is belangrijk want voedingsstoffen worden zo veel beter opgenomen. Leuk om te weten: Madonna heeft al haar kindjes gevoed met geitenmelk na de borstvoeding!

Screenshot 2014-09-18 at 17.25.46Geitenmelk als babyvoeding
Ook in Nederland ontdekken steeds meer ouders de voordelen van geitenmelk in plaats van koemelk. Geitenmelk als babyvoeding is een rijke en natuurlijke bron van voedingsstoffen. Denk aan vitamines, mineralen, eiwitten en vetten. Kabrita opvolgmelk is dan ook een prima keuze voor je baby.

Made in Holland
Het melkpoeder wordt verkregen van een vaste groep Nederlandse geitenhouders (dus helemaal ‘Made in Holland’) van geiten die een goed leven leiden. En dit vind je terug in de smaak van de melk. Mensen zijn vaak aangenaam verrast als ze geitenmelk mogen proeven; deze scheelt niet veel van de smaak van koemelk en de smaak wordt omschreven als: mild, licht, fris, prettig en puur. Voor Kabrita babyvoeding wordt alleen de beste kwaliteit geitenmelk gebruikt en dat proef je!

Kabrita
Kabrita 2 Opvolgmelk is voor baby’s van 6 tot 12 maanden, Kabrita 3 Peutermelk voor 12 maanden en ouder. De voeding is helemaal aangepast aan de juiste levensfase en is verrijkt met speciale vetten DigestX, goede vetzuren AA & DHA, prebiotische vezels GOS, en belangrijke mineralen en vitamines.

Kabrita 2 Opvolgmelk en Kabrita 3 Peutermelk zijn verkrijgbaar bij de ETOS en apotheek maar is ook online te bestellen via www.kabritaonline.nl

kabrita-banner

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Geit – geitenmelk – kindervoeding

Op uitnodiging van Kabrita (producent van kindervoeding op basis van geitenmelk) was ik onlangs een …

Share
Share