Even voorstellen: Trotse Moeder Tanja

Screenshot 2014-02-22 at 15.12.52Met Trots stellen we een nieuwe blogger voor Tanja Herrman. Tanja is voedings- en gewichtscoach en zal op TrotseMoeders.nl behalve gezonde recepten ook tips, nieuws en weetjes over alles wat met voeding te maken heeft schrijven. Hieronder haar eigen introductie:

Hallo, ik ben Tanja Herrman. Ben van origine A-verpleegkundige, gespecialiseerd in diabetes en dermatologie. Ik werk de laatste jaren als verpleegkundige voor verschillende bedrijven waar ik  gezondheidschecks uitvoer bij het personeel. Hierdoor ben ik veel bezig met het geven van voorlichting over  voeding/beweging/en gezonde leesstijl.

Na de opleiding tot gewichtsconsulent heb ik in 2012 specialisatie ‘Kind en Voeding’ afgerond. Ik ben zo gemotiveerd geraakt door de lessen van Miriam en haar methode van Afvallen Junior, dat ik daar verder mee wilde gaan.

Ik woon in Hilversum , ik ben getrouwd met Jean-Paul en samen hebben we 3 leuke kinderen, Lisa(13) Jasper(11) en Isabelle(9) en een hond. Ook mijn kinderen zijn gek op lekker eten,  daarom probeer ik zeker ook thuis zoveel mogelijk een gezonde leefstijl aan te houden. Gelukkig houden ze net als wij van bewegen. Zelf loop ik hard, tennis ik en doe ik af en toe aan krachttraining.

In mijn praktijk wil ik mijn kennis graag delen met ouders en kinderen om hen op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. Daar kan sporten en gezond koken ook een onderdeel van zijn.

Een blij en fit kind , dat lekker in z’n vel zit, is waar ik het voor doe!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share