Stokke Newborn Set

Ze verzinnen ook steeds weer wat nieuws. Hoogzwanger van onze tweede zie ik bij een net bevallen vriendin een prachtig nieuwe Tripp Trapp staan met een ingenieus uitziend stoeltje erboven op.  Trots verteld zij mij dat dit de ‘Newborn Set’ is. Voor  ‘slechts’  €120,- kan dit stoeltje straks ook de troon worden van onze baby, maar dan heb je ook wat, verzekert zij mij.  Ik besluit om de proef op de som te nemen en vertel dezelfde avond nog aan manlief dat ook wij dat zitje ècht moeten hebben als de kleine zich aandient. Vol overtuiging breng ik argumenten aan als: “Dan kan de kleine direct bij ons aan tafel zitten. Dat is veilig en vertrouwt. Dan ‘leert’ zij direct hoe belangrijk onze eetmomenten zijn. Dan hoeft ze niet in een te groot wipstoeltje op ons al niet zo’n grote eettafel te staan. Dan kan zij vanaf dag één al deelnemen aan ons gezinsleven!”

Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie ben ik onder de indruk van het voorkomen van deze nieuwe gadget en is deze overtuigingspoging met name gebaseerd op pure hormonale hebzucht in plaats van dat ik zelf in mijn ingebrachte argumenten geloof. Zeker niet voor die prijs!

Een paar weken later is ze er dan. Zowel een wolk van een dochter als een prachtige Newborn Set voor de Tripp Trapp, inclusief een eenvoudig verwisselbare, wasbare en omkeerbare textielset. De eerste twee weken staat de Newborn Set stilletjes in een hoekje van de keuken. De kraamperiode is in volle gang en van enige regelmaat is geen sprake. Laat staan van een gezellig, gezamenlijk eetmoment aan het einde van de dag. Maar dan is het zover. Eindelijk weer eens gezellig  samen aan tafel een gezonde maaltijd nuttigen. Herkenbaar? Je zit net één seconde aan tafel, wilt je eerste hap naar je mond brengen en uit de babyfoon klinkt tegelijkertijd het huiltje van je baby,  zal je altijd zien…

Daar waar mijn man en ik elkaar drie jaar geleden bij onze eerste dochter aankeken wie er met de baby aan de slag zou gaan en wie er vast mocht gaan eten; er gesleept werd met die te grote wipstoel op een toch al niet zo’n grote eettafel of elkaar gingen voeren, aangezien er eentje de kleine meid op de arm had, keken we nu elkaar aan en tegelijkertijd naar de Newborn Set in de hoek van de keuken. De hoogste tijd om de proef op de som te nemen! Enkele minuten later zat ze daar dan. Onze Prinses van slechts enkele weken oud, glunderend bij ons aan tafel. Veilig, vertrouwt. Op dezelfde hoogte als haar ouders en oudere zus. Ze maakte direct deel uit van het gezinsleven aan tafel en er kon door iedereen rustig gegeten worden.

Inmiddels maken wij veelvuldig gebruikt van de Newborn Set en heeft het mooie stoeltje mij volledig overtuigd van mijn eigen argumenten, zélfs voor die prijs!

Leer hier ook onze andere recensie over deze Stokke newborn set>>

Share

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

JetKids™ van Stokke® BedBox® – van meerijd-kinderkoffer tot vliegtuigbed

Ik heb twee keer gevlogen toen mijn oudste zoon nog maar klein was. Beide keren …

Share
Share