Nienke Schild van Lof Media is gestart met het recenseren van gezinsapps op de Samsung Galaxy Tabs, voor het project Ideas in Movement. Zo ontdekte zij de app van Funda Real Estate en Huizenzoeker.nl, om je droomhuis te vinden.

App om je droomhuis te vinden

Oké, een Samsung Galaxy Tab is een flitsend apparaat. Manlief is lichtelijk jaloers dat ik deze mag testen, dochter vindt de spelletjes en filmpjes reuze interessant. Gelukkig vindt ze dat slepen via de touchscreen nog lastig, en grijpt ze weer naar een boek. Zo heb ik de tijd om eens te testen of het je leven niet alleen leuker maakt, maar vooral gemakkelijker!

Maakt het je leven gemakkelijker?
Als werkende vrouw – webcoördinator bij Lof Media – en moeder van Zohra (3) omarm ik alles waarmee ik de dag nét even wat gemakkelijker door kom.  Het idee van Mira – van Trotsemoeders.nl – om gezinsapps te recenseren, daar doe ik dan ook graag aan mee.

Extra dimensie aan een simpele wandeling
Zo heb ik vandaag de app van Funda Real Estate  en Huizenzoeker.nl ontdekt. Ik sta in mijn huis en zie het huis wat te koop staat verderop in de straat, inclusief  de vraagprijs. Ik kan het delen, kan contact opnemen met makelaar. Handig! Dus.. snel maar wandeling maken met zijn allen – op zoek naar ons droomhuis. Het maakt zo’n (gezonde) wandeling nét even wat leuker.

Nienke Schild is webcoördinator bij Lof Media, platform voor een nieuwe generaties werkende ouders die gezin en carrière willen combineren. Zij is de laatste schakel in de keten van Mira Ahles, Trotsemoeders.nl, via het project Ideas in Movement.

Share

About nienkes

n.schild@lofmagazine.nl'

Check Also

Met een heleboel kinderen naar Incredibles 2 [verslag]

Altijd een uitdaging: met een grote groep kinderen iets leuks gaan doen. Zeker wanneer ze …

Share
Share