Tussen de leugens – thriller van Michelle Adams

Op de cover van Tussen de leugens staat: “Je kunt je familie vertrouwen… Toch?” En dat geeft al een hint over waar een deel van de spanning zit in dit boek over een vrouw die geheugenverlies heeft en ouders en een zus die de gaten in haar geheugen opvullen. Met?

Inhoud
Chloë Daniels komt bij in een ziekenhuis, haar geheugen verdwenen, geen idee hoe ze er beland is. Ze herkent de mensen aan haar bed niet, ze weet haar eigen naam niet. Terwijl ze langzaam herstelt, vullen haar ouders en haar zus haar geheugen in met details over haar succesvolle carrière, haar huis aan de kust en het bijna fatale auto-ongeluk. Maar Chloë krijgt het gevoel dat ze dingen voor haar verborgen houden en ze is vastbesloten de waarheid te achterhalen…

Tussen de leugens – Michelle Adams – 320 pagina’s – paperback – uitgeverij De Fontein

Mening
Heerlijk, een thriller waarbij je al vanaf het begin voelt dat het niet goed zit…. Een vrouw met geheugenverlies die min of meer ‘opgesloten’ wordt in het huis van haar ouders. En daarbij is haar vader een arts die gespecialiseerd is in het geheugen, en ook in het veranderen ervan.

Langzaam maar zeker wordt steeds duidelijker wat er gebeurd is (was het een ongeluk?). Tussendoor krijg je ook korte inzichten in de gedachten van iemand anders (cursief gedrukt), maar van wie?


Evenals het eerste boek van Michelle Adams (Mijn zus), zit ook Tussen de leugens prima in elkaar en intrigeert het enorm. Ik vond wel dat er meer vaart in had gemogen. Wanneer ik niet zo nieuwsgierig was geweest naar hoe het in elkaar zat, zou ik het waarschijnlijk hebben weggelegd. Veel herhalingen van wat al duidelijk was en zeer mondjesmaat nieuwe informatie. Maar goed, het bleef echt de moeite waard om te lezen!

Hieronder de recensie van Mijn zus:

Mijn zus [recensie]

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …

Share
Share