Andere spaghetti bolognese – recept

Spaghetti Bolognese is waarschijnlijk één van de meest bekende spaghetti-gerechten. Hier is een variant op dit gerecht, waarbij de smaak van de bleekselderij een bijzonder effect geeft: heerlijk!

Nodig:
vegetarische-lasagne-recept-copyright-trotse-moeders2 eetl olijfolie
½ winterwortel in hele kleine stukjes
2 stengels bleekselderij in hele kleine blokjes
5 fijngehakte lente-uitjes
250 gr. gehakt, of ‘vegetarisch’ gehakt (vleesvervanger)
1 blik gepelde tomaten
½ theel. paprikapoeder
beetje basilicum
zout- peper
geraspte kaas
spaghetti

Bereiding:
Bak de wortel en de bleekselderij in de olie, gedurende 10 minuten
Doe er daarna het gehakt bij en de kruiden
Kook de saus in ongeveer 20 minuten wat in ( dikker worden)
Als de saus te dik wordt, dan kan er ook wat water aan worden toegevoegd.
Kook de spaghetti gaar.
Doe in een bord wat spaghetti, daarover de saus en als laatste wat geraspte kaas.

vegetarische-lasagne-recept-copyright-trotse-moeders-1

Eet smakelijk!

Voor andere recepten van Trotse Moeders, klik hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het vegetarische kinderkookboek

Sinds de KCC zijn mijn dochter en ik ‘flexitariërs’, wat mij beter bevalt dan haar… …