Spekkie en Sproet zelf lees boek [recensie]

Spekkie en Sproet zelf lees boekEen echte detective voor beginnende lezers! Spekkie en Sproet lossen drie zaken op in dit dikke boek om helemaal zelf te lezen. Wie steelt steeds spullen uit de witte villa? Wat zit er in het koffertje van de man met de hoed? En waar is de tas van de juf gebleven?

Drie spannende detective-verhalen over het bekende speurdersduo voor beginnende lezers. Niveau AVI E4.

Recensie
Spekkie en Sproet: ik hou er van. Niet voor niets zijn deze boeken zo populair. Onze kinderen luisteren ze als luisterboek en worden voorgelezen door ons en nu kunnen ze ook goed opgebouwd zelf aan de slag.

Bekijk op bol.comWat zo leuk is aan Spekkie en Sproet is dat het spannend is, maar niet te. Dat maakt de boeken leuk voor een vrij brede leeftijdsgroep. Daar komt bij dat ik ze zelf ook gewoon echt leuk vind om te lezen. Er is altijd een klein of soms wat grotere diefstal aan de hand en niet zelden worden Spekkie en Sproet, of soms ook politieagent en neef van Spekkie, Nelson op het verkeerde been gezet. Uiteindelijk ontrafelen Spekkie en Sproet altijd het mysterie.

Spekkie en Sproet zelf lees boek, van Vivian den Hollander, uitgebracht door ploegsma

Een verstandige keuze om deze leuke verhalen in een zelf lees versie te zetten. Vooral fijn dat er een opbouwende lijn zit in moeilijkheid gedurende dit boek.

Spekkie en Sproet zelf lees boek, van Vivian den Hollander, uitgebracht door ploegsma

In het eerste verhaaltje verdwijnen er dingen uit het huis van een oude dame. Hoewel Spekkie en Sproet al een hele lijst verdachten hebben aangelegd en ook de politie bezig is met deze zaak ontdekt Spekkie uiteindelijk wie de dief is: een ekster!

In het tweede verhaal ontmaskeren ze een dief in de trein en in het laatste verhaal lijkt een man die alle schijn tegen zich heeft de dief, maar blijkt een hondje een vermissing van de tas van de juf op haar geweten te hebben.

Spekkie en Sproet zelf lees boek, van Vivian den Hollander, uitgebracht door ploegsma

Een aanrader voor de Spekkie en Sproet liefhebbers!

Bekijk op bol.comSpekkie en Sproet zelf-lees-boek – Vivian den Hollander
Hardcover, 144 pagina’s, uitgeverij Ploegsma
Bestel dit boek hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Het achtste boek

Het achtste boek werd aangekondigd als een ècht originele thriller. Ik ben benieuwd…. Inhoud Dertig …