Het Lab van Sinterklaas

Screenshot 2015-11-24 at 08.17.32Kom op zondag 29 november 2015 naar het Lab van Sinterklaas in Museum Boerhaave in Leiden, want daar kan je aan meer dan 10 workshops meedoen. De Pieten vinden samen met jou van alles uit voor een groene Sinterklaasviering.

Gratis toegang op vertoon van de folder van OPEN Leiden of een printje van de website van Museum Boerhaave.

Help jij de Sint om leuke gerecyclede cadeautjes te verzinnen? Ontdek hoe je van oud papier prachtig nieuw papier kunt maken. Met glas, plastic, blik, kurk en melkpakken kan je een leuke portemonnee of sieraden maken. En neem zelf plastic flessen mee. In het afvalatelier staat namelijk een machine die van petflessen een prachtige armband of een mooi springtouw maakt. Ook kan je in de Ecologische Schminkfabriek je eigen potje eco-schmink maken en je laten versieren als indiaan of pietje. Snoep ondertussen van lekkere ‘groene’ pepernoten: of durf je soms geen sprinkhaan te eten? En de Pieten hebben een supersnel en superschoon vervoermiddel. Kom het bekijken en ga ermee op de foto!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het museum van verbroken beloftes

Het museum van verbroken beloftes van Elizabeth Buchan gaat over onvervulde liefde. Gesitueerd in Praag …