Familie Kruys – seizoen 1 op DVD

familie-kruys-dvd-linda-de-mol-trotse-moedersNederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie.

Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Op 29 maart 2015 werd de eerste aflevering van de serie Familie Kruys uitgezonden op RTL 4. Een serie naar een idee van Linda de Mol en onder regie van Will Koopman. En deze combinatie bleek, net zoals bij hun eerdere samenwerkingen zoals bijvoorbeeld bij de serie Gooische Vrouwen, succesvol. Inmiddels is bekend dat de serie een tweede seizoen zal krijgen.

Het complete eerste seizoen is nu op DVD te koop. Heerlijk om in huis te hebben en gezellig op de bank naar te kijken. De serie telt 8 afleveringen van 40 minuten per stuk. Zonder reclame natuurlijk, dus lekker genieten!

Familie Kruys – seizoen 1
Bekijk op bol.com8 afleveringen, 2 DVD’s, eOne Entertainment
Bestel deze DVD’s hier >>>>

Hoofdrollen: Linda de Mol (Spangen, Divorce), Hans Dagelet (Russen, Parels en zwijnen, Dokter Deen), Elise Schaap (Hart tegen hard), Frederik Brom (Danni Lowinski, Julia’s tango, Verborgen gebreken), Marcel Musters (Zwarte tulp, Hertenkamp, Penoza) en Rop Verheijen (GTST). Met gastrollen voor onder meer Esmée van Kampen, Karina Smulders (ONM), Michiel Nooter (Fashion Planet, De man met de hamer) en Wendy van Dijk (Moordvrouw). Credits: RTL Nederland (muziek: Tom Jones/UMG).

Screenshot 2015-05-28 at 20.43.08

Aflevering 1: Bette verzorgt de styling van haar ultieme droomman, Art Rooijakkers. Haar broer Kirk heeft eindelijk weer eens een auditie en hun vader Thomas kondigt ook nog eens aan dat hij groots nieuws voor ze heeft.
Aflevering 2: Bette weigert Ruxandra als nieuwe verloofde van haar vader te accepteren terwijl aannemer Johan steeds meer in haar geïnteresseerd raakt. De shoot met de ultra slanke Wendy van Dijk confronteert Bette met een van haar grote zwaktes.
Aflevering 3: Bette gaat met Johan bowlen en vindt het zowaar leuk. De shoot met Daphne Deckers toont Bette de harde realiteit, want volgens Daphne word je slank van seks.
Aflevering 4: Bette helpt Ruxandra met het uitzoeken van een bruidsjurk bij Mary Borsato. Kirks picknick met zijn man Morten loopt net wat anders dan gehoopt. Bette snapt er helemaal niets van waarom Johan ineens op haar afknapt.
Aflevering 5: Johan komt niet opdagen op een date met Bette omdat zijn dochter Dewi een bijzonder souvenirtje uit Senegal heeft meegenomen. Een chihuahua zorgt voor hoogoplopende spanningen tussen Kirk en Morten en dan komt Maik de Boer ook nog eens eten.
Aflevering 6: Kirk kan terugkeren in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en vraagt Thomas om mee te gaan. Het blijkt maar voor één zin te zijn, maar Kirk en Thomas leren elkaar beter kennen. Bette kan het niet langer ontkennen: ze is stapelverliefd!
Aflevering 7: Die ene regel tekst in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ blijkt nog knap lastig voor Kirk. Bette leert Johans gezin kennen, maar het etentje loopt enorm uit de hand. Ook als Johan bij de familie Kruys komt eten, is het alles behalve steady.
Aflevering 8: Bette leert Johans ex Yvonne kennen waardoor zij en Johan uit elkaar gedreven worden. Zal het Bette en Johan lukken om hier overheen te stappen zodat ze samen op het huwelijk van Thomas en Ruxandra aanwezig kunnen zijn?

Screenshot 2015-05-28 at 21.09.10

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Internet en TV combineren voor een persoonlijke ervaring

Met een internet en TV abonnement heb je een combinatie in huis die van televisie …

Share
Share