My Little Pony Bruiloftkasteel

Alle My Little Pony fans opgelet; er is een bruiloft aanstaande! Heel Ponyland maakt zich al klaar voor de bruiloft van het jaar! Prinses Candence gaat namelijk trouwen met haar bruidegom Shining Armor in een prachtig kasteel die geheel in het teken staat van deze trouwerij.

Ik heb thuis drie meiden (van 3 jaar, 5 jaar en 7 jaar) die alle drie fan zijn van My Little Pony’s. En dan heb ik het niet over de tekenfilm serie die wij uit onze jeugd kennen, maar de geheel vernieuwde serie waar zes bevriende pony’s en het baby draakje Spike de hoofdrol vertolken. De pony vrienden Apple Jack, Rainbow Dash, Fluttershy, Rarity, Pinkie Pie en Twilight Sparkle hebben allemaal hun eigen specialiteiten en eigenaardigheden. Ze zijn speciaal en vooral hun onderlinge vriendschap is bijzonder. Deze nieuwe tekenfilm televisieserie wordt dagelijks uitgezonden op Nickelodeon en is een ware hit onder meisjes van 3 jaar t/m 8 jaar. En ook mijn kinderen zijn aangestoken door dit virus. Oh, ik snap het wel hoor. Ook ik was ooit fan van deze fantasie paardjes. Maar mijn zorgvuldig door mij bewaarde My Little Pony’s worden amper aangeraakt door mijn dochters. Die spelen niet mee in hun serie en mogen soms alleen meespelen als “moeder van”. Het moeten natuurlijk de poppetjes zijn die ook in deze serie voorkopen. Die zijn veeeeeeel leuker!

Met dit “poppenhuis” van Hasbro komt menig meisjesdroom uit. Deze set bevat een heus kasteel met bewegende onderdelen, twee unieke My Little Pony’s en de nodige accessoires. En dat alles in een trouwthema. Als ouder oogt het allemaal vrij simpel. Het is eigenlijk een plastic half kasteel met een schommel die heen en weer kan bewegen, een deur die open en dicht kan en een beestje bovenop de toren die als een soort van weerhaan rondjes draait om de kasteeltoren. Natuurlijk zitten er twee My Little Pony’s bij die je niet los kan kopen in de winkel. Unieke exemplaren dus die je alleen hebt als je dit trouwkasteel hebt. Maar waag het niet om er zo over te praten waar je dochters bij zijn. Dit trouwkasteel is ongeveer het waardevolste wat ze bezitten. Het lijkt wel of ze dit speelgoed bekijken alsof het van goud is en bezet is vol edelstenen. Dit is namelijk HET trouwkasteel! En ondanks dat Prinses Candence en bruidegom Shining Armor niet voorkomen in de televisieserie, worden ze door de kinderen gelijk omarmt en behandeld als een echt koninklijk paar.

Het My Little Pony bruiloft kasteel is een geweldig cadeau voor jouw kleine My Little Pony fan. Het voldoet geheel aan alle wensen, dromen en eisen die je dochter(s) hierover heeft. Het My Little Pony Bruiloftkasteel staat garant voor uren en uren speelplezier, zeker als ze ook wat andere My Little Pony’s bezitten die als gasten kunnen spelen. Er is eigenlijk maar één nadeel aan deze speelset en dat is dat mijn kinderen soms heftige ruzies hebben over van wie dit kasteel nu is en wie de prinses mag zijn. Dat geeft maar weer aan hoe waardevol dit speelgoed voor hen is.

TIP: het kost nog wel de nodige moeite om het gehele kasteel uit de verpakking te krijgen en deze in elkaar te zetten. Zeker als hier een of meerdere dolenthousiaste meisjes bij zijn die niet kunnen wachten om ermee te spelen. Houd hier dus rekening mee als je dit cadeau geeft.

Bestel dit My Little Pony Bruiloft kasteel hier>>
Bekijk hier andere My Little Pony producten>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …

Share
Share