Dit is allemaal genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 10 en 11 jaar

Kinderen in de leeftijd van 10-11 jaar zitten meestal in de bovenbouw van de basisschool waar ze steeds meer algemene kennis over de wereld om heb heen opdoen. Zowel op school als in spel kan alles wat ingewikkelder worden. Veel kinderen zijn op deze leeftijd geïnteresseerd in hoe dingen werken en in techniek.

Spelen is een vorm van ontdekken en leren. Het kan ook helpen om geleerde theorie toe te leren passen. En leren doe je vooral wanneer je ergens met plezier mee speelt! Wil je weten wat de ontwikkelingspsycholoog van het genomineerde speelgoed vindt, klik dan <hier>

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar: Agricola familie editie

Zeer toegankelijke versie van het bekende strategische bordspel Deze eenvoudige versie van Agricola bevat geen kaarten, waardoor het spel zeer geschikt is voor minder ervaren spelers. Daardoor is het een uitstekend opstapje naar het pittigere basisspel. Ook in deze versie van Agricola ontwikkel je je boerderij op verschillende gebieden:: huis- en gezinsuitbreiding, levensonderhoud, landbouw en veeteelt. Alle acties en investeringen zijn met duidelijke symbolen aangegeven. Daardoor is het spel eenvoudig te leren en kun je je nog beter in je agrarische rol inleven. Elke ronde zet je je gezinsleden op verschillende acties in. Hoe meer gezinsleden je hebt, hoe meer acties je kunt doen. Je moet ze echter ook allemaal te eten geven. Omdat alle aspecten van het boerenleven punten opleveren, moet je je aandacht goed verdelen! Wie heeft uiteindelijk de meest waardevolle boerderij?

Agricola familie editie (999 Games) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar: Engino STEM Newton’s laws

Leer en test alles over Sir Isaac Newton bewegingstheorieën. Gebaseerd op dagelijkse situaties. Je leest, bouwt en test via het 42 pg leer & instructie boekje (download de NL-versie) of via de schitterende 3D Engino bouw app. Het in Cyprus geproduceerde unieke Engino bouwsysteem zorgt dat je snel en makkelijk alle 8 modellen, o.a. de ballistische katapult (kinetische energie) kan bouwen en weer kan afbreken. Dit is een echt STEM-artikel.

Engino STEM Newton’s laws (Canenco) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar: Nerf Modulus Regulator

Bouw je eigen blaster voor elke missie of ieder gevecht met de volledig gemotoriseerde NERF N-Strike Modulus Regulator Blaster. Door verschillende NERF N-Strike Modulus accessoires en upgrade sets (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je de mogelijkheden om je eigen blaster te bouwen nog verder uitbreiden. De NERF N-Strike Modulus Regulator is geschikt voor elk gevecht door de 3 verschillende schietfunties. Schakel makkelijk tussen de 3 functies met de speciale schakeltechnologie. Kies voor het afvuren van 1 dart per keer, verschillende darts tegelijk of schakel naar continuvuur om de darts in een onafgebroken stroom af te vuren. Welk gevecht je ook aangaat, met de NERF N-Strike Modulus Regulator ben je er klaar voor!

Nerf Modulus Regulator (Hasbro) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar: Drone Mission

Een grote op afstand bestuurbare Truck inclusief Drone. De 2-in-1 functie maakt het mogelijk om met 1 controller beide voertuigen te besturen. De intelligente Truck heeft een unieke follow me functie, waardoor de Drone de Truck automatisch kan traceren én volgen! In Truck modus bestuur je met gemak de truck met drone op het dek door de kamer. Dit dek fungeert tevens als oplaadstation voor de drone. Zet de controller op Drone modus en de drone vliegt vanaf het oplaadstation de lucht in. De Drone is voorzien van auto-hovering en headless mode systeem wat zorgt voor maximale gebruiksvriendelijkheid. In de Follow modus bestuur je de truck, en met een druk op de knop zal de drone opstijgen en de truck automatisch blijven volgen. Beide voertuigen zijn voorzien van stoere lichteffecten.

Drone Mission (Spectron) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar: Temple Connection

Kan jij het oeroude mysterie van de tempels ontrafelen? Welke puzzelstukken heb je nodig om de 80 opdrachten op te lossen? Plaats de juiste wegen en bruggen op het spelbord en verbind de tempels met elkaar.

Temple Connection (Smart) bestel je hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Leukste bordspellen voor het hele gezin

Wanneer de donkere dagen aanbreken, zitten we allemaal meer binnen dan anders. De bijzondere omstandigheden …