Playmais

Knutselen kan heel erg leuk zijn, maar er zijn een hoop ouders die het gedoe vinden. Van veel knutselactiviteiten wordt een kind nu eenmaal vies, verven, kleien of met lijm in de weer zijn, en dat je kind dan helemaal onder zit. Voor het kind is vies worden helemaal niet erg, en zelfs goed voor de ontwikkeling om dit af en toe gewoon toe te staan, maar soms heb je daar als ouder zijnde even geen tijd voor of geen zin in.

Voor dat soort momenten kun je knutselen met Playmais! Dit zijn natuurlijke bolletjes gemaakt van maiszetmeel en water met kleurstof. Je hebt de Playmais dan ook in verschillende kleuren. Even vochtig maken en je kunt het aan elkaar plakken, of op papier om een mooi schilderij te maken.

Op die manier kan je kind zijn/haar creativiteit kwijt en je kunt er van alles mee maken, dus dit product staat garant voor eindeloos speelplezier!

Er staat aangegeven dat het product geschikt is vanaf 3 jaar, maar ik heb samen met mijn 2 jargige dochter al een heel mooi kunstwerk gemaakt, dus met een beetje hulp kan het ook best wel eerder. Het leuke van PlayMais is, is dat het ook leuk voor oudere kinderen is. Die kunnen zelfstandig enorm ingewikkelde bouwwerken maken. Ik zou er alleen wel voor zorgen dat het door de kleintjes niet wordt opgegeten. Ik vind het een leuk product en ben enthousiast!

Bestel dit artikel hier>>

Share

About Martine

bodrumlover1@live.nl'
Ik ben een getrouwde vrouw en trotse thuisblijfmama van een dochter geboren in juni 2010.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share