Kabouter Plop leest voor

Studio 100 brengt samen met Playlane ook haar eerste interactieve boeken applicatie uit. De Plop app is een voorleesboek vol grappige animaties, vrolijke geluidjes, een leuk verhaal en de stem van niemand minder dan Kabouter Plop. Maar de Plop app is nog zoveel meer! Blader zelf door het verhaal, speel een van de leuke spelletjes of kleur de plaatjes uit het boek. Ben je in een creatieve bui? Maak dan snel je eigen Plopfilmpje! Kies een achtergrond, plaats er Plopfiguren op en laat ze bewegen, neem je eigen stem op en maak zo zelf een dol Plopavontuur!

Lees meer:
Interactief prentenboek voor de iPad
K3 Vliegtuig
Plopsa Indoor Coevorden bezorgt een leuke dag

About Elles

elles.veltman@home.nl'
26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

Is jouw iPad kapot gevallen door je kind? Dit kan je eraan doen

Erg vervelend natuurlijk, als je iPad is gevallen door je kind. Een nieuw scherm voor …