VTech Little Love Suzy en haar Puppyvriendje [recensie]

Suzy is een schattige pop die dol is op haar lieve puppy. Druk op haar strikje of beweeg haar armen en het hondje zal op haar reageren met verschillende blafjes en dansjes. Wanneer Suzy vaker met haar hondje speelt zal het hondje kunstjes leren en zelfs leren spreken. Leer tellen, emoties herkennen en luister naar verzorgingstips. Meer dan 100 vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen voor oneindig speelplezier. Speel met Suzy, haar puppyvriendje of met allebei!

Recensie
Mijn dochter is “al” tien jaar en heeft net een echte-grote-meiden-kamer, met echte-grote-meiden-dingen. Toch begonnen haar ogen helemaal te glimmen toen ze de grote VTech doos met een pop en een puppy zag. Ineens was ze vergeten dat ze zich te groot voelt voor “kleine-kinderen-speelgoed” en kon ze niet wachten tot alle draden etc doorgeknipt en losgemaakt waren (wat een gedoe toch weer…) en Suzy en het schattige hondje uitgeprobeerd konden worden. Ik moest wel beloven dat ze niet op de foto gezet zou worden 😉

Persoonlijk denk ik dat je nooit te oud bent voor dit soort speelgoed. Ik vind het zelf ook leuk om ermee te spelen (en ik heb het ultieme excuus dat ik dat wel MOET, vanwege de recensie!). In een tijd waarin speelgoed steeds meer elektronisch wordt en kinderen ook tijd achter (spel)computers etc doorbrengen, is het mooi om te zien dat een pop nog steeds in de smaak valt. Deze pop, Suzy, is echter een pop die heel veel kan. Ze kan praten, zingen, tellen, lachen enzovoorts. Een mooie ontwikkeling in techniek waarmee het spelen interactief wordt en waarin je kind ongemerkt een hoop kan leren.

Ook het hondje, die de naam Dolly kreeg van mijn dochter, kan een heleboel. Vooral de reactie van de pup wanneer je hem een koekjes geeft, viel in de smaak! Maar… Het allerleukste is dat Suzy en het puppy samen ook contact kunnen maken. Ze kunnen dan bijvoorbeeld samen ‘zingen’ en ‘dansen’.

Ook je kindje kan dan meedoen. En van Suzy leren hoe ze voor het hondje kan zorgen, of andere dingen leren. De mogelijkheden lijken eindeloos. Little Love Suzy en haar Puppyvriendje van VTech is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017 en krijgt van mij de maximale score van 5 sterren. Wat een fantastisch speelgoed!

VTech Little Love Suzy en haar Puppyvriendje bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …

Share
Share