Baby- en kindertjes olie van Golden Nature Products


Golden Nature Products maakt verzorgingsproducten voor baby’s. De producten variëren van olie tot billenbalsem zijn allemaal gebaseerd op recepten uit grootmoederstrijd. De producten zijn natuurlijk en uitsluitend gemaakt van bloemoliën en bijenproducten. Verder zijn ook de verpakkingen waarin de producten geleverd worden recyclebaar. Nieuw in de collectie is de baby- en kindertjes olie.

De baby- en kindertjes olie kan direct op de huid worden aangebracht of in bad gedaan worden. De olie is zowel geschikt voor de gave huid, om lekker te masseren of in te vetten, maar ook voor de beschadigde huid. Gevoelige plekken, eczeem en luieruitslag verminderen ook door gebruikt van deze olie. De baby- en kindertjes olie is geschikt voor kinderen van 0 jaar tot 4 jaar.

De olie wordt geleverd in een flesje met een pompje erop. Dit is heel handig. Je sprayt de olie op de huid van je kindje en kan het daarna met de hand uitsmeren en in masseren. Mijn zoon van 10 maanden vindt de massage niet interessant en rolt alle kanten op. Gelukkig had ik hem op een handdoek gelegd, anders was het een smeerboel geworden. Ik smeer wat droge plekken op de huid van mijn zoontje in en het is wat je verwacht de olie is lekker vettig. Maar je kan het gelukkig ook makkelijk van je handen vegen! Verder ruikt het heerlijk; het is overwegend neutraal, maar je ruikt duidelijk wat calendula en lavendel. De droge plekken worden snel vettig door gebruik van deze olie. De olie kan ook toegevoegd worden aan badwater en dit bevalt ook erg goed. De huid van mijn zoontje heeft nu een heel dun vettig laagje en ruikt heerlijk.

Met andere merken olie kan je ook droge plekken wegkrijgen en in bad doen, maar dit is wel een olie gemaakt van 100% natuurproducten die samengesteld is met zorg voor de natuur en het milieu. Hier hecht is veel belang aan. Ook een pre is dat je de olie snel afveegt en het heerlijk ruikt. De olie kost rond de € 18 euro wat wel prijzig is. Maar al met al is dit een zeer prettig product. Het is een natuurproduct, het ruikt lekker en is fijn in gebruik.

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Hoe behoud je een gladde huid voor je baby

Je eigen huid is als moeder natuurlijk belangrijk om te verzorgen, maar dat geldt ook …