Dolfje Weerwolfje: Weerwolvenfeest

weerwolvenfeest-trotse-moeders-1Er is een weerwolvenfeest op school, wrow! Timmie draagt een wolvenmasker van papier. Dolfje en Noura niet. Het is volle maan. Zij hebben geen masker nodig. Het feest is vol dansende vampieren en weerwolven. DJ Leo draait plaatjes. En volgens meester Frankula gaan Dolfje en Noura de wedstrijd winnen. Maar dan gaat het mis. Alle maskers moeten af…

weerwolvenfeest-trotse-moeders-copyright-5Recensie
Mijn tweeling is dol op de boeken van Dolfje Weerwolfje. Af en toe lees ik er een voor, ik ben nu Weerwolfgeheimen aan het voorlezen voor de jongste, en voor mijn dochter lees ik momenteel, ook van Paul van Loon, het boek Meester Kikker voor. De meeste boeken lezen ze echter zelf. Soms zelfs meerdere malen.

Weerwolvenfeest heeft mijn 8-jarige dochter gelezen. Uiteraard kan zij daarom beter zelf vertellen waar het boek over gaat en wat ze er van vond. Hier haar recensie:

Het boek Weerwolvenfeest gaat over een verkleedfeestje op de school van Dolfje en Noura. Noura en Dolfje zijn allebei weerwolven en ze gaan dus niet verkleden, maar als weerwolf naar het feest. De anderen denken dan dat ze verkleed zijn. Het neefje van Dolfje draait CD’s. Die CD’s gaan altijd over weerwolven, want neef Leo is ook een weerwolf, maar die is al ouder.

Op een gegeven moment moet iedereen op het feest de maskers afdoen….. Oei, hoe zouden ze dat oplossen? Dat moet je zelf maar lezen!

weerwolvenfeest-trotse-moeders-copyright-2

Ik vind Paul van Loon een leuke schrijver. Ik vond dit een apart boek, want Paul van Loon maakt er altijd wel iets grappigs van. Het grappigste in dit boek vond ik dat het weerwolf-neefje Leo zo raar praatte.

Dolfje Weerwolfje: Weerwolvenfeest – Paul van Loon
Bekijk op bol.comHardcover, 89 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

weerwolvenfeest-trotse-moeders-copyright-3

Voor andere recensies van boeken e.d. van Paul van Loon, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Dolfje Weerwolfje: Weerwolvensoep

Dolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: ‘Ik ruik weerwolvenvlees!’ …

Share
Share