Duizenden paarse pakjes onder de kerstboom

Duizenden paarse pakjes onder een grote kerstboom! Hoe reageren de mensen die voorbijkomen? Wat doen ze met al die cadeautjes? En hoeveel pakjes kan iemand eigenlijk dragen? Surprise surprise: allemaal te zien in dit leuke verborgen camera filmpje. Een registratie van deze leuke kerstactie van Miss Etam op de Grote Markt in Breda. Jammer dat ik er zelf niet bij was, want stiekem wil ik ook wel zo’n leuk paars pakje onder mijn kerstboom…

About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Gratis Rode Kruis thuiscursus

Behalve Trotse Moeder en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl, ben ik ook vrijwilliger bij het …