De Verjaardag van Sponge Bob

De bekendste spons ooit oftewel SpongeBob was 14 juli jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Er werd in grote onderwater disco gehouden in de Sugar Factory. De zaal werd omgetoverd tot een Bikinibroek disco waar je cakejes kon eten, dansen, springen en zingen.

Recensie
Daar gingen we dan samen met onze zoon van 5 jaar op weg naar de Sugar Factory in Amsterdam om samen met SpongeBob zijn verjaardag te vieren.

Eenmaal binnen leek het net of je in Bikinibroek was de hele zaal was omgetoverd tot onderwater disco. Alle kinderen kregen bij binnenkomst gelijk een lekker pakje SpongeBob drinken vervolgens konden de kids zich laten schminken, dansen en een SpongeBob foto laten maken. Omdat SpongeBob jarig was ging hij natuurlijk ook trakteren. Elk kind kreeg zijn of haar eigen feestpakket bestaand uit een feesthoed, bloemenslinger, de tanden van SpongeBob en een echt ooglapje. Ook kregen ze een gele spons cadeau. Iedereen kon zo zijn eigen spons costomizen en  er een zelf een SpongeBob van maken.

Het hoogtepunt was natuurlijk de komst van SpongeBob. SpongeBob werd hartelijk ontvangen door alle kinderen die uit volle borst voor hem zongen en hem feliciteerde. Na de komst van SpongeBob konden de kinderen nog even lekker dansen op leuke muziek en werden er danspasjes geleerd.

En of dit alles nog niet genoeg was kregen alle kinderen toen ze naar huis gingen ook nog eens een ballon, SpongeBob cakeje en traktatiezakje mee naar huis.

Kortom we vonden het een erg leuke middag en alles was erg goed georganiseerd. Onze zoon was al een fan van SpongeBob en nu helemaal. Hij heeft er van genoten! Er wordt nu nog vaker naar SpongeBob op Nickelodeon gekeken.

Share

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share