Sambucol for Kids

Sambucol for Kids is de speciale kindervariant van Sambucol. Het is een vloeibaar preparaat op basis van 100% natuurlijk, geconcentreerd en gestandaardiseerd vlierbesextract (sambucus nigra). De actieve bestanddelen uit deze donkerpaarse bessen versterken en ondersteunen het immuun- en afweersysteem van het lichaam op natuurlijke wijze. Sambucol for Kids bevat naast het vlierbessenextract ook vitamine C.

Recensie
Elke ouder kent het vast wel: je kind is ziek geweest en gaat weer naar school… en even later is je kind weer snotterig, verkouden of ziek. Ziektekiemen genoeg op school, tel daar een lage weerstand bij op en ze zijn zo weer ziek. Sambucol for Kids kan preventief gebruikt worden, maar kan ook helpen om te herstellen na ziekte. Persoonlijk ben ik niet iemand die snel iets preventief gaat geven, dus bij mij in huis zou het gebruikt worden om het herstel te bevorderen. Voorwaarde bij kinderen is natuurlijk wel dat het een beetje aantrekkelijk is om in te nemen. Op de verpakking prijkt de tekst “verbeterde smaak en samenstelling” dus ik ben erg benieuwd. Ik doe net alsof ik iets nieuws heb en vraag mijn dochter of ze een lepeltje wil proeven. Zodra ze de inhoud in haar mond heeft, kijkt ze een beetje zuur. Niet lekker! Aan haar gezicht is af te lezen dat het niet zo vies is als ze met haar woorden probeert duidelijk te maken, dus ik neem zelf ook maar eens en hapje. Tja, het is een beetje dik vloeibaar drankje met een iets zurige smaak. Persoonlijk vind ik het niet vies (het is ook niet lekker) maar voor kinderen is de smaak wel een tikkeltje te zuur. Puur zou ik het – nu ik het zelf heb geproefd – niet snel geven aan mijn dochter. In wat water drinkt ze het echter zo op, dus dat werkt goed. Desnoods giet je er nog wat rode limonade bij en geen kind die er naar kraait, volgens mij.

Het blijft altijd lastig te zeggen als een kind nu sneller op knapt van een middeltje dat je hem of haar geeft, of dat ze anders net zo snel op de been waren geweest. Persoonlijk heb ik wel vertrouwen in de ondersteunende werking van het immuunsysteem en dus zal ik zeker dit drankje in gedachten houden wanneer mijn meisje het weer eens flink te pakken heeft. Wanneer je kind erg vatbaar is, kun je het dus ook in het winterseizoen bijvoorbeeld preventief gebruiken, maar dat is een heel persoonlijke keuze. Wat ik wel jammer vind, is dat het drankje – na openen – in de koelkast bewaard moet worden. Persoonlijk vind ik het praktischer om het te bewaren in het medicijnkastje.

Handig om te weten: Sambucol for Kids is glutenvrij en geschikt voor vegetariërs.

Bestel dit product hier>>

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Extra weerstand met hulp van Berry de Vlierbes

Sambucol® is een natuurlijk kruidenpreparaat op basis van vlierbessen en draagt bij tot de normale …

Share
Share