Kinderopvang kan goedkoper

De aangekondigde stijging  in de kosten voor de kinderopvang is voor bijna elke ouder een zorgelijke ontwikkeling . Het is daarom belangrijk om je kinderopvang onder de loep te nemen, want mischien kan het allemaal wel veel goedkoper.

Flexmoeder.nl  introduceert een handige service om te kijken hoeveel jij kan besparen op je kinderopvang. Flexmoeders.nl  is  een landelijk online bureau voor gastouders en ouders. Ouders kunnen door middel van deze service bekijken of de kinderopvang goedkoper kan en gastouders kunnen zich aanmelden als gastouder.

Hoe gaat het te werk:
Om te kijken hoeveel je kan besparen is het invoeren van een paar gegevens het enige wat je moet doen. Vervolgens word geheel gratis en vrijblijvend uitgerekend hoeveel jij kan besparen. Mocht je er voor kiezen om na de test overtestappen van kinderopvang dan kan Flexmoeders.nl je helpen bij deze overstap.

 

 

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De Mandibles [recensie]

Het is 2029. In een speciale tv-uitzending deelt de Amerikaanse president (van Mexicaanse afkomst) zijn …