Twee winnende Valentijnsverhalen [winactie Moxie Girlz]

moxie-girlz-avery-trotse-moedersVoor valatijnsverhalen kregen wij meerdere inzendingen binnen. De meesten hadden een originele manier om te vertellen dat er niet aan Valentijn gedaan werd…. Helaas kunnen we deze inzendingen niet belonen, we vroegen om een echt Valentijnsverhaal!

Uit de inzendingen die een romantisch verhaal wel met ons wilden delen, hebben we onderstaande twee inzendingen uitgekozen. Zij zullen allebei beloond worden met

De inzending van Marcia uit Zevenbergen:
Ik heb lang getwijfeld of ik wel zou schrijven, aangezien zowel ik als mijn man niet echt romantisch zijn en ik dus ook niet echt een romantische herinnering te melden heb. Maar ik zie Valentijnsdag (naast dat het heel commercieel is) als een dag voor een ode aan de liefde. En wij hebben in de tijd dat we samen zijn (ruim 15 jaar inmiddels), toch al een hoop liefdevolle dingen meegemaakt. Het zijn vaak de kleine dingen die het ‘m doen.

Zo maakt mijn lief regelmatig mijn auto ijsvrij, als hij die van hem ook aan het krabben is. Of hij laat me op zondag in bed liggen en zorgt voor onze meisjes, zodat ik lekker kan ‘uitslapen’. Een paar jaar geleden nam hij me voor mijn 30e verjaardag mee naar het Kurhaus in Scheveningen, voor een luxe etentje en overnachting! Ook staat mijn man altijd voor me klaar en heb ik veel steun aan hem gehad na het ziekbed en overlijden van mijn vader in 2009. Kortom, meerdere liefdevolle herinneringen zonder dat deze perse romantisch zijn. Hopelijk gaan we zo nog vele jaren door!

valentijn-josephine-trotse-moeders-3

De inzending van Josephine uit  Ede (via haar Trotse Moeder)
Zelf zijn we niet zo van Valentijn (heb nou eenmaal niet zo’n romantische man, maar verder is ie wel lief hoor…)
We hebben wel een romantische dochter!
Ik heb haar netjes gevraagd of ik het met jullie mocht delen…en dat mocht!

Vorig jaar was ze verliefd op Tristan uit haar klas , toen in groep 6.
Ze heeft zelf een kaart gemaakt en samen met een “hartjes-doosje” met “hartjes-snoepjes” stiekem in zijn laatje gelegd op school.
Het werd geen verkering, maar hij kon de snoepjes zeker wel waarderen!
Ik zal wat foto’s van haar creatieve uitspatting meesturen…
Met de HARTelijke groeten van Josephine !

valentijn-josephine-trotse-moeders-1

Josephine en Marcia, dank jullie wel dat we jullie verhaal mochten publiceren. Jullie krijgen een Moxie Girlz Magic Hair speelset toegestuurd. Veel plezier ermee!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe leer je kinderen budgetteren?

Als ouder wil je natuurlijk graag dat je kinderen opgroeien tot verantwoordelijke volwassenen die onder …

Share
Share