Zoek de 160 verschillen

Ga samen met Lotte en Lars op een avontuurlijke reis naar een wel heel bijzonder eiland waar je alles dubbel ziet. Toch zijn geen twee tekeningen dezelfde. Vind je de verschillen? Ontdek 1 tot 40 verschillen op een pagina.
Een boek dat je niet kunt neerleggen voor je alle 160 verschillen hebt gevonden.

Recensie
Zoek de 160 verschillen, is niet zomaar een zoekboek. Het is eigenlijk een alles in één boek. Namelijk; een kleurrijk en fantasievolle prentenboek mét flapjes, gecombineerd met zoek de verschillen. Met als topper een mega-pagina waarop je slechts 1 verschil moet zien te vinden.

In dit boek zijn 10 niveau’s. Het eerste niveau is makkelijk en zo wordt het boek per bladzijde steeds moeilijker. Mijn zoon en ik zijn een hele middag bezig geweest om alle verschillen te zoeken. En om ze allemaal te vinden viel niet mee. Zie maar eens in een druk bedrukte pagina 32 verschillen te vinden, of in een ander druk bedrukte pagina 40 verschillen te vinden. De eerste paar verschillen zijn al gauw gevonden, maar daarna is het van: “Hadden we deze nou al wel of niet gezien?” En sommige verschillen zie je gewoon echt niet meer. Het beste is dan om het boek even weg te leggen en het dan na een uurtje weer eens te proberen. Wie weet zie je het dan ineens weer helder en heb je dan zo de overige verschillen gevonden. En mocht je er echt niet meer uitkomen, dan kun je de oplossing(en) nog altijd on-line bekijken. Dat deze oplossing on-line staan kan handig zijn, maar toch is het het allerleukste om alle oplossingen zelf te vinden.

Zoek de 160 verschillen is dan ook een boek waar je uren zoet mee kunt zijn. En mocht je genoeg hebben van de verschillen te zoeken, dan kun je altijd nog de fantasievolle illustraties bekijken. Je zult merken dat je steeds weer nieuwe dingen ontdekt.

Zoek de 160 verschillen – Meritxell Martí & Xavier Salomó
Zoekboek, hardcover, 20 pagina’s, Lannoo
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share