dikkie dik rugzak met 3 boekjes

3 boekjes in een Dikkie Dik rugzak

Welke peuter wil er niet met Dikkie Dik op zijn rug op het kinderdagverblijf verschijnen? Weg is alle onzekerheid als je je vriendje bij je hebt. In dit prachtige pluchen rugzakje zitten maar liefst drie kartonnen omdraaiboekjes van Dikkie Dik: een onweerstaanbaar cadeau voor elke kind.

Recensie
Iedereen kent waarschijnlijk de verhalen van Dikkie Dik wel. Dikkie Dik is en blijft gewoon erg leuk om (voor) te lezen. Dit keer in een perfecte combinatie; drie boekjes én een leuk rugzakje van Dikkie Dik. Nu is de vraag wat is leuker; de drie boekjes van Dikkie Dik of het rugzakje van Dikkie Dik? Mijn dochter van bijna 2 jaar ging er in elk geval direct met het rugzakje vandoor. En die heeft ze het eerste uur ook niet meer los gelaten. Tijd voor de boekjes had ze daarom ook niet. Dat kwam pas nadat ze was uitgespeeld met het rugzakje. Het liefste wou ze het rugzakje mee naar bed nemen, maar daar is een rugzak niet voor. Dus ook deze rugzak niet.

Het rugzakje is prachtig om te zien en heerlijk zacht met een dikke vulling, zodat je er ook nog mee kunt knuffelen. Alleen al voor het rugzakje zou je dit setje kopen. Dan de drie boeken van Dikkie Dik. Elk boekje heeft twee korte verhaaltjes. De naam omdraaiboekje zegt het al; als een verhaaltje uit is, dan moet je het boekje omdraaien voor het ander verhaaltje. Dit vind ik dan ook het enige kleine minpuntje van dit boek. Zelf vind ik het handiger als je het boekje niet hoeft om te draaien. Maar aan de andere kant, wat maakt het ook uit als je het boekje even moet omdraaien.

De verhaaltjes die in deze drie boekjes staan zijn; De schutting, Zonnebaden, Poezenluikje, Paardenbloem, Een bootje in de goot én Pijlen. In elk verhaal beleeft Dikkie Dik weer een ander leuk avontuur. Het leuke van de boekjes is, dat de verhalen kort en krachtig zijn. Een boekje van Dikkie Dik is binnen een paar minuutjes uit, dus ideaal voor het slapen gaan.

Dit setje is erg leuk om krijgen én te geven! Een aanrader voor de liefhebbers van Dikkie Dik.

Dikkie Dik – Jet Boeke
Drie prentenboeken in een pluchen rugzakje, hardcover, 14 pagina’s, Gottmer

Lees ook:
Lekker eten met Dikkie Dik
Dikkie Dik – Sinterklaas
Dikkie Dik viert Kerstmis

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Paklijst voor CN Summercamp Island [winactie]

Summercamp Island is een gloednieuwe serie op Cartoon Network. Met een hoge beoordeling van 7,6 …

Share
Share