My first Baby Annabell Let’s Play

Deze lieve kleine Annabell drinkt uit haar flesje, en laat dan een klein boertje. Als je haar onder haar armpjes kietelt gaat ze giechelen, maar als je haar hoog optilt lacht ze nog veel harder. Na zoveel gelach is jouw kleine Annabell moe. Leg haar lekker in bed, zij zal snel haar oogje sluiten en gaan slapen. De pop is ongeveer 36 cm

Recensie
Mijn dochter was laaiend enthousiast toen ze deze Baby Annabell zag. Ze is gek op alles wat ze kan verzorgen en deze pop heeft ook nog eens kleertjes aan in haar lievelingskleur; roze. Haar enthousiasme werd alleen maar groter, toen we de verpakking open maakten. DSC09225Want toen merkte ze dat de babypop ook nog geluidjes kan maken en ‘echt’ kan drinken uit een flesje.

Baby Annabell kan ook lachen en dat doet hij dan soms ook. Alleen weet ik (nog) niet hoe dat werkt. Want als ik het doe volgens de gebruiksaanwijzing, dan lacht de pop helemaal niet. Mijn man kan de pop echter wel laten lachen (heel hard zelfs), dit doet hij door de pop in de lucht te gooien en weer op te vangen. Het gekke is dat als ik dat doe, dat Baby Annabell niet gaat lachen…

DSC09484Mijn dochter maakt het allemaal niet uit; zij zorgt als een echte mama voor Baby Annabell. Ze geeft Annabell haar flesje drinken, gaat met haar wandelen terwijl Annabell in de poppenwagen ligt, neemt Annabell mee naar de winkel en gaat met haar schommelen en als baby Annabell het wil, dan lacht ze heerlijk.

Op de verpakking staat aangegeven dat deze pop geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar. De pop zal inderdaad wel  geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Maar het bijgeleverde schaapje vind ik ongeschikt voor kinderen van 2 jaar, dit omdat mijn ervaring is dat veel kinderen van 2 jaar nog vaak iets in de mond stoppen. In dat geval zou ik dat schaapje aan de kant leggen, totdat het kind de leeftijd heeft bereikt dat hij/zij niet meer alles in de mond stopt.

DSC09223Persoonlijk vind ik alle geluidjes leuk om te horen, behalve als de baby gaat slapen. Dan ademt de pop namelijk wel heel erg zwaar. De eerste keer denk je nog van “Oh, hij ademt maar 3x en dan is de pop stil”. Maar dit herhaalt de pop dus een paar keer (met een korte stilte na 3x zwaar ademen). Wat mij betreft had dit ook wel zachter en subtieler gekund. Maar kinderen kijken hier waarschijnlijk anders tegenaan kijken, want mijn dochter heeft hier geen last van.

Baby Annabell is een fantastische pop. Kinderen zullen al gauw helemaal gek zijn op Baby Annabell omdat ze zulke leuke geluidjes maakt én echte drinkgeluiden maakt, als ze een flesje krijgt.

Baby Annabell moet regelmatig lachen, maar dan wel als ze er zelf in in heeft. Ze lacht niet volgens de gebruiksaanwijzing. Maar ach, echt een probleem is dit niet; blijkbaar heeft Baby Annabell gewoon een eigen willetjes…Hoe dan ook;  Baby Annabell staat  garant voor uren en uren speelplezier!!!

My first Baby Annabell – Let’s Play
Zapf Creations

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Let’s create a Dutchy digital baby boom met Bizzy Bub!

De fabrikant Moose van o.a. Little Live Pets is een ster in het creëren van …

Share
Share