Even voorstellen: Trotse Moeder Leandrah

Met Trots stel ik weer een nieuw lid van ons bloggers-team voor: Leandrah. Zij zal voornamelijk persoonlijke blogs schrijven over haar gezin en met name over haar dochter. Leandrah stelt zichzelf hieronder uitgebreid voor:

stockphoto-profiel-leandrahMijn naam is Leandrah. Ik ben de Trotse Moeder van dochter Syrah van zeven en zoon Jonah van drie jaar oud. Stiekem droom ik van een derde kindje, maar helaas gaat dat bij ons niet zo gemakkelijk. Onze twee eerste kinderen lieten ook steeds lang op zich wachten, vandaar ook het leeftijdsverschil.

Hoewel ik een paar maanden terug mezelf heb wijsgemaakt die onzekerheid niet langer aan te kunnen en er helemaal mee te stoppen ben ik daar inmiddels van teruggekomen, omdat ik weet dat ik daar vroeg of laat spijt van ga krijgen. De zekerheid dat er nog een derde komt heb ik niet, maar ik kan het in ieder geval proberen.

Onze dochter zit in een revalidatie traject, omdat er een vermoeden is dat zij aan een val hersenletsel heeft overgehouden. Dit is een zeer intensief traject geweest en binnenkort krijgen wij daarvan de uitslag. Ik wil graag schrijven over dit traject en over het traject na de uitslag, omdat ik de ervaring graag wil delen. Het zal niet op veel mensen van toepassing zijn, maar net die ene die mijn verhaal kan gebruiken help ik graag.

Onze zoon is vooral erg een peuterpuber. Af en toe heb ik van die dagen dat ik denk: wat moet ik toch met jou? Hij houdt er van om ver over de grenzen heen te gaan. Gelukkig is het allemaal maar een fase, maar sommige fases lijken heel lang te duren. Dat neemt overigens niet weg dat ik intens veel van hem hou.

In mijn vrije tijd studeer ik en schrijf ik artikelen voor een aantal websites. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk en sport ik graag. Mijn weken zitten altijd wel vol, maar soms vind ik het ook gewoon leuk om mezelf een dagje te vervelen. Niet te vaak, want je wordt er uiteindelijk best chagrijnig van. Met een goed boek kun je me overigens een groot plezier doen, het liefst met een mooi muziekje op de achtergrond en lekker wijntje erbij.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

De kleine koning(in)

Alle ouders krijgen ermee te maken: de peuterpuberteit. Peuters die driftbuien krijgen – bij voorkeur …