Inzending van Fien voor de Fruittella Glamorous Winactie

Screenshot 2014-01-01 at 13.37.11Er komen nog steeds inzendingen binnen naar aanleiding van onze winactie “Win een Fruitella Glamorous Party voor jou en je prinses”. Wil je ook meedoen en kans maken op deze bijzondere verwendag? Stuur dan vandaag nog een inzending naar redactie@trotsemoeders.nl.

Hier de inzending van prinsesje Fien. Fien heeft zichzelf als trekpop-prinsesje geknutseld. Origineel en knap gedaan hoor!

Screenshot 2014-02-11 at 12.43.49 Screenshot 2014-02-11 at 12.43.35

Screenshot 2014-02-11 at 12.44.20

Ook meedoen met deze winactie ter gelegenheid van de Fruittella Glamorous Mix en een verwendag winnen voor jou en je dochter? Met onder andere een bezoek per limousine aan de musical Assepoester? Zet jouw prinsesje dan ook aan het werk, klik <hier> voor details over de actie. Meedoen kan alleen nog vandaag, dus stuur je inzending tijdig in!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …