Licht op je levenspad, zicht op je zielsplan

lichtIn “Licht op je levenspad, zicht op je zielsplan” gaat Ellen Scheffer in op de vraag waarom wij als ziel ervoor kiezen om naar de aarde te komen, hoe wij ons op ons verblijf op aarde voorbereiden door het maken van een ziels- en levensplan, samen met onze gidsen, en hoe wij de tijd tussen onze verschillende levens in doorbrengen. Haar uitgangspunt daarbij is dat we allemaal zielen zijn die hier op aarde iets komen ervaren, ontdekken en leren, teneinde onszelf te ontwikkelen en ons bewustzijn uit te breiden.

Recensie
Dit is nou echt een boek wat je moet liggen; of je vind het boek geweldig óf je denkt “wat moet ik hier nou mee?”. Ik moet eerlijk bekennen dat ik behoor tot de laatste categorie. Maar goed, verschillende mensen, verschillende smaken. Dus voor wie kan dit boek wel heel erg leuk zijn om te lezen?

DSC09476Iedereen die meer wilt weten over de  zielsplan en/of levensplan zal dit boek interessant vinden om te lezen. Hoe sta je in het leven en wat zijn je levenskeuzes? Ga je hier bewust mee om of juist niet? Dit boek bestaat uit drie delen; Het zielsplan, Het levensplan en Hulp bij de uitvoering van ons levensplan.

Het boek laat je nadenken over wie je bent en wie/wat je wilt zijn. Het laat je zien dat dromen daadwerkelijk uit kunnen komen, ook al heb je hier soms hulp bij nodig.

Voor mij persoonlijk is allemaal wat te zweverig en te langdradig beschreven. Ik heb het boek dan ook niet uit gelezen. Misschien een gemiste kans, maar wie weet kan ik binnenkort iemand in mijn omgeving blij maken met dit boek…

Licht op je Levenspad is een goed geschreven en uitgebreid boek. Informatie wordt afgewisseld met levensverhalen van mensen. Het is een boek dat je moet aanspreken. En als dat zo is, dan is dit boek zeker een aanvulling op je leven.

Licht op je levenspad, zicht op je zielsplan– Ellen Scheffer
Paperback, 224 pagina’s, Eoscentra
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Doorgang – David Mitchell [recensie]

Een korte David Mitchell die minstens zo sterk en geestig is als zijn grote romans. …

Share
Share