De enige echte Dikke Dames verjaardagskleurkalender

verjaardagskalender coverDe Dikke Dames van Julia Woning zijn zo vrolijk, die heb je het liefst altijd in de buurt. Met ‘De enige echte Dikke Dames verjaardagskleurkalender’ is dat zo gepiept! Iedere maand vind je de Dikke Dames in een nieuwe, herkenbare situatie: ’s winters drinken ze thee bij de kachel, ’s zomers zitten ze met ijsjes op het terras. Kleur ze in, hang de kalender op een goed zichtbare plek in de keuken, op de wc, desnoods naast je bed en vergeet nooit meer een verjaardag!

Recensie
Wat is het toch, dat verjaardagskalenders altijd bij mensen op het toilet hangen. Ten minste, als bij anderen op bezoek ben is dat de enige plek waar ik een verjaardagskalender zie hangen. Overigens gebruik ik er eerlijk gezegd geen, de verjaardagen van hen die mij lief zijn, staan stevig verankerd in mijn hoofd én in mijn telefoon. En mocht ik het toch vergeten, dan herinnert Facebook mij nog wel aan die ene verjaardag.

Toch ontving juist ik onlangs de De enige echte Dikke dames verjaardagskleurkalender … Een kalender om zelf in te kleuren … Ik heb niet het geduld om te kleuren, ik heb het vaker geschreven. En toch krijg ik een verjaardagskalender om zelf in te kleuren …

Ik moest een beetje grinniken en heb de kalender direct doorgeschoven naar mijn dochters van 9 en 13. Die kleuren wel leuk vinden en al een keer gezusterlijk samen aan een tekening hebben gewerkt.

IMG_4900 IMG_4899

En ik zag dat ze ook al verjaardagen zijn gaan invullen.

IMG_4901Volgens mij is de De enige echte Dikke dames verjaardagskleurkalender, die dan wel niet helemaal aan mij persoonlijk is besteed, een erg leuk product voor iedereen die zen wordt van kleuren. Als je toevallig ook nog toe bent aan een nieuwe verjaardagskalender is het helemaal top.

De afbeeldingen van de dikke dames zijn leuk en vrolijk en zullen vele uurtjes kleurplezier geven.
Wist je dat er ook een Dikke Dames kleurboek is?

De enige echte Dikke dames verjaardagskleurkalender – Julia Woning
Verjaardagskalender, BBNC Uitgevers
Bestel deze verjaarsdags-kleurkalender hier >>>>

 

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share