Chicco Danny Drift genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

Chicco Danny DriftScreenshot 2014-10-25 at 04.02.06 is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 0-3 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Een op afstand bestuurbare kleurrijke auto met een leuke gezichtsuitdrukking. Bestuur de auto op afstand met het grote stuur en draai om je eigen as net als een echt raceauto. Met echte race geluiden.

De mening van de jury:
Screenshot 2014-10-25 at 04.02.31Dit is de eerste bestuurbare auto voor kleine kinderen. Ze sturen intuïtief. Deze auto kan tegen een stootje.

Toelichting pedagoog:
Het gaat hier om een op afstand bestuurbare auto. Normaal vraagt het sturen van zo een auto veel behendigheid en motorische rijpheid van het kind. Bij deze auto is dat niet zo. Een kind vanaf 2 jaar kan, door het ronddraaien van een stevig los wiel in beide handen te nemen, de auto echt sturen. Dit speelgoed doet vooral een beroep op de ruimtelijke intuïtie van het kind.

Chicco Danny Drift
Bestel deze race-auto voor kleine kinderen hier >>>>

 

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een gezinsauto?

Is er een kleintje op komst? Dan is het slim om eens kritisch naar je …

Share
Share