Baby Born Pet Vet Ronnie [recensie]

pet-vet-ronnieBaby Bornhondje Ronnie moet goed verzorgd worden! Luister naar zijn hartje, geef hem een injectie en verzorg zijn zere pootje met een verbandje. Je liefde en zorg zijn het perfecte recept voor een spoedig herstel! Ronnie piept nadat je hem een injectie hebt gegeven. De pijn aan zijn zere pootje verdwijnt als je er een verbandje omheen hebt gedaan. Luister naar Ronnie’s hartslag met de stethoscoop. Hondje Ronnie komt met een injectiespuit, stethoscoop en een verbandje.

Op onderstaand filmpje kun je de speelmogelijkheden zien:

Recensie

Een knuffeldier is hier in huis altijd een succes. En dan is dit wel een hele leuke: een kleine Jack Russell die aangeeft wanneer hij/zij pijn heeft zodat je kind het hondje kan verzorgen. Mijn dochter kon haar geluk niet op toen ze er een kreeg toen ze haar zwemdiploma had gehaald.

Behalve knuffelen kan ze het hondje lekker verzorgen en vertroetelen. Het knuffeldiertje heeft namelijk pijn aan zijn pootje en dat kan verholpen worden met goede zorg. Zo wordt er de hele tijd tegen het hondje gebabbeld “heb je pijn?”, “waar doet het pijn?”, “even een prikje, doet maar héél even pijn en dan word je snel weer helemaal beter”. Heerlijk om naar te kijken als Trotse Moeder.

Screenshot 2014-08-07 at 09.22.53

Hondje Ronnie mocht uiteraard mee naar bed en ’s morgens hoor ik mijn meisje alweer tegen het hondje babbelen: “wil je even wat eten?” En kennelijk was hij opnieuw gewond want het pootje moet wederom in het gips 😉

De kwaliteit is zoals je van Baby Born mag verwachten en hoewel de producten van dit merk vrij prijzig zijn, is dit zeker zijn geld waard. Je krijgt er niet alleen een schattig knuffelhondje voor, maar ook eindeloos speelplezier in fantasiespel.

Baby Born Pet Vet Ronnie
Baby Born Hondje Ronnie – Zapf Creations
Bestel dit hondje hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Wat is een RS-virus infectie, hoe herken je het en is het dodelijk?

RS-virus staat voor respiratoir syncytieel virus, een virus dat verkoudheid veroorzaakt. Verkoudheid lijkt niet ernstig, …

Share
Share