Jip en Janneke er is er een jarig

Jip en Janneke er is er een jarigJip en Janneke maken elke verjaardag bijzonder. Ze versieren mama’s stoel, plukken bloemen voor Jips opa en geven Siepie een speciaal poesen cadeautje. Maar het mooist is het als Janneke jarig is en een feestje geeft. De hele kamer is versierd en er staat een grote taart met kaarsjes. Natuurlijk is Jip er ook. Hij mag de kaarsjes uitblazen.

Recensie
Mijn kinderen van 2 jaar en 5 jaar, vinden de verhalen van Jip en Janneke erg leuk. Dus ook dit boek, vol met verjaardag-verhalen viel in de smaak. Ik denk dat bijna iedereen de verhalen van Jip en Janneke wel kent, dus daar hoef ik zelf niet veel over te schrijven. Ideaal van deze bundel, vind ik het formaat. Het is klein en dun, dus zeer praktisch als je aan het voorlezen bent. We hebben ook wel zo’n groot, zwaar en dik boek van Jip en Janneke, maar zelf vind ik daJip en Janneket een onhandig boek. Vooral als je dat bij het naar bed brengen moet voorlezen, is het niet handig.
Dus nu hebben we Jip en Janneke Er is er een jarig, boven op de boekenplank staan. Dit boek pakken we sneller dan het grote, zware boek.
Uiteraard bevat ook Jip en Janneke er is er een jarig, de prachtige (en bekende) illustraties van Annie M.G. Schmidt.

Jip en Janneke Er is er een jarig – Annie M.G. Schmidt & Fiep Westendorp
Voorleesboek, hardcover, 32 pagina’s, Querido
Koop hier bij bol.com >>

Lees ook:
Kindje
Zo zie ik eruit
Juffrouw Julia’s jaszakken

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De avonturen van Tommie en Lotje (deel 2)

Deze bundel staat vol herkenbare, humoristische en soms ook spannende verhalen over Lotje en haar …