Even voorstellen: Trotse Moeder Myrthe

Het is altijd prettig wanneer ik mails ontvang van mensen die willen bloggen en/of recenseren voor TrotseMoeders.nl. En zeker wanneer ik direct een goed gevoel krijg door de motivatie om dit te doen. Iemand die graag en goed schrijft, zelfstandig wil en kan werken en een kindje heeft in een leeftijd die bij de anderen van het team niet of weinig voorkomt is zeer welkom! Trotse Moeder Mythe is zo iemand en ik ben dan ook blij haar als nieuw lid van ons team te kunnen introduceren. Hieronder stelt ze zichzelf voor:

Ik ben Myrthe, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en zoontje van bijna 1,5. Ik ben erg blij om het team van trotse moeders te mogen versterken. Veel moeders zullen beamen dat het meest verbijsterende aan het krijgen van een kind is, dat je na 1,5 jaar moederschap nog steeds het gevoel hebt alsof je pas net om de hoek komt kijken. Alles blijft je verwonderen en je kind blijft je elke dag verrassen, daarom is het ook zo leuk om dit met andere ouders te kunnen delen.

Vooral ouders die met een beetje humor over hun gezinsleven praten of schrijven kan ik erg waarderen. Ik hoop dus zelf ook blogs te gaan schrijven met een flinke knipoog en een vleugje humor.

Ik hou van schrijven en heb al vaker geblogd, maar dan over een van mijn andere passies: kunst. Ik werk nu ruim twee jaar als publieksmedewerker en gids in een museum, dus kan daar inmiddels mijn voorliefde voor kunst in kwijt. Toch miste ik het schrijven, maar daar komt nu gelukkig verandering in!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share