Klikbloemetjes

Klikbloemen zijn plastic bloemetjes die je in elkaar kan klikken om zo een armbandje, ketting, riem of bijvoorbeeld hoofdbandje te maken. Voor € 4,75 krijg je maar liefst 50 van deze klikbloemetjes in 12 verschillende kleuren. Aangezien je ongeveer 10 van deze bloemetjes nodig hebt voor een kinderarmbandje, heb je dus ruim voldoende bloemetjes om met mee te spelen.

Het systeem is simpel. Elk onderdeel bestaat uit een bloemetje met een gat erin en aan de andere kant een rondje die je dus door het gat van een ander klikbloemetje kan drukken. Dit gaat trouwens niet heel gemakkelijk. Je hebt hier best wat kracht voor nodig. Zeker in het begin wanneer de klikbloemetjes nog nieuw en stug zijn. Naarmate er meer mee gespeeld wordt, gaat dit steeds makkelijker. En je moet het even doorkrijgen hoe je het gemakkelijkste het rondje in het bloemetje kan klikken. Vooral bij jonge kinderen moet je dus in het begin nog even helpen, maar de wat oudere kinderen kunnen prima zelf aan de slag.

De klikbloemetjes zien er ontzettend lief en kleurrijk uit. Mijn dochters van 3 jaar, 5 jaar en 7 jaar spelen hiermee met veel plezier. Voor het maken van armbandjes en kettingen is favoriet. En natuurlijk hun creaties tonen aan al hun vriendinnen!

Met de klikbloemetjes haal je voor een klein bedrag heel leuk meisjes speelgoed in huis. Door de vele bloemetjes per verpakking, kunnen er met gemak meerdere kinderen mee spelen. Erg leuk!

Bestel dit product bij Hikjes In Huis>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Van Egypte tot nu: een korte geschiedenis van sieraden

Sieraden door de eeuwen heen Ben je op zoek naar prachtige sieraden, zoals sieraden van …

Share
Share