‘Lizzie McGuire’ nu bij Just4Kids

De Amerikaanse comedy serie ‘Lizzie McGuire’ komt in Nederland uit onder het label van Just4Kids. Deze populaire meidenserie is bekend van Z@pp en Ketnet. De hoofdrol wordt gespeeld door de Amerikaanse popzangeres en actrice Hilary Duff. Van deze populaire Disneyserie zijn maar liefst 65 afleveringen gemaakt.

Beschrijving
Lizzie McGuire’ gaat over het charmante en lieve meisje Lizzie van 14 jaar. Haar hoofd zit vol met jongens en haar lichaam vol hormonen. Haar ouders zijn niet cool en dat is iets wat haar onzeker maakt. In de serie speelt een geanimeerd alter ego mee, die durft te zeggen waar Lizzie alleen maar van kan dromen. Haar alter ego maakt scherpe observaties en toont de ware ‘Lizzie-gevoelens’. In de serie komen allerlei thema’s voorbij, zoals babysitten, anorexia, huiswerk en vriendschap. Just4Kids brengt twee dvd boxen uit. In de eerste box aflevering 1 tot en met 8,
de tweede box bevat aflevering 9 tot en met 16.

Lizzie McGuire – Cast: Hilary Duff, Lalaine & Adam Lamberg
DVD
Bestel deze DVD’s via Bol.com>>>

Lees meer:
Ouders verlangen terug naar nostalgische tekenfilms
TEEN MOM is terug
Nieuwe soap: Herken de beller

About Tabitha

atkooijman@live.nl'
Ik ben gelukkig getrouwd en trotse tante van een nichtje en neefje. Ook ben ik huisvrouw en dol op onze huisdieren. Ik vind het leuk om met taal en teksten bezig te zijn over diverse onderwerpen. Verder lees ik graag en houd ik van tekenen, schilderen, sieraden maken, speksteen bewerken en in de tuin bezig zijn.

Check Also

Negatief zelfbeeld

Als het beeld van jezelf negatief is, dan dringt positieve informatie uit de omgeving niet …